Van leeg canvas naar art wall

Van leeg canvas naar art wall

Geschreven door: Kim 

Neem eens een van de muren in je huis in gedachten. Dit kan een compleet lege muur zijn, een blank canvas zogezegd. Of een muur waar je wel al de juiste kleur voor gevonden hebt, maar je toch nog iets mist. Verdwaalde spijkergaatjes of lege fotolijstjes, na het lezen van deze blog maak je daar een eind aan. Welke muur je ook in gedachten hebt genomen; hieronder vind je genoeg inspiratie om die muur (nóg) leuker te maken! 

Art Wall
Een manier om je muur een stuk spannender te maken is door een zogenaamde ‘art wall’ te creëren. Dit doe je bijvoorbeeld door verschillende fotolijstjes, artworks en andere wanddecoraties met elkaar te combineren. Varieer daarbij in formaten en materialen en hang de items op verschillende hoogtes om een speels effect te creëren. Je aandacht wordt op deze manier direct naar de muur getrokken en je zorgt ervoor dat de muur een echte eye-catcher wordt. Ken je de plantenstudie artworks van het merk BePureHome al? Deze artworks zijn super geschikt voor een art wall en hebben een leuk detail; ze zijn namelijk gemaakt op honingraatkarton. Honingraatkarton is een extreem licht, oersterk en 100% recyclebaar karton. Sfeervol én duurzaam dus! Buiten deze artworks zijn er hier nog heel veel verschillende items te vinden die je zéker kunt gebruiken bij een art wall.

 

Binnen of buiten?
Naast een heel assortiment wandplanken voor binnen hebben we nu ook de Febe wandrekken. Nieuw in onze webshop en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik! Febe is verkrijgbaar in een vierkante en rechthoekige variant. Combineer beide varianten en hang ze op verschillende hoogtes voor een speels effect. Zet een mooie vaas, plant of andere woonaccessoire op het wandrek en klaar ben je!

Sfeerbeelden wanddeco 2


Liever wat meer abstract?
We hebben onlangs de prachtige nieuwe eye-catchers Fidde en Sevijn aan onze webshop toegevoegd. Beide zijn stoere wanddecoraties gemaakt van metaal met een strak lijnenspel. Hou de rest van de muur rustig om alle aandacht op deze decoratie te vestigen of combineer erop los. In onze webshop vind je naast deze items ook een verzameling abstracte posters zoals Dots & Structure of Whatever. Ook geschikt om in je eventuele art wall op te nemen trouwens. Kijk, zie, verdwijn in je gedachten en laat je fantasie de vrije loop!Sfeerbeelden wanddeco 4


Sfeerbeelden wanddeco 5