Tips van onze styliste

Tips van onze styliste

Heb je een vraag voor onze styliste of heb je hulp nodig bij de aanschaf van een nieuw meubel of accessoire? Normaal gesproken zou je misschien even langskomen bij onze winkel in Hoorn om stofstalen te bekijken, een bank uit te proberen of om advies te vragen maar helaas is dit voorlopig nog niet mogelijk.

Neem contact met ons op! 

Ook nu staan wij graag voor je klaar. Vooral als je binnenkort gaat verhuizen / verbouwen, maar ook bij kleiner interieuradvies willen wij je graag helpen. Tijdens een telefonisch of online gesprek geeft onze expert één-op-één stijladvies voor jouw interieur! Je kunt op verschillende manieren in contact komen met onze stylisten.

> Maak via dit formulier een digitale afspraak. Na het invullen van het formulier wordt er contact met je opgenomen om een online afspraak in te plannen.

> Stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram. Zet daarin meteen je vraag, e-mailadres en/of telefoonnummer zodat we dit z.s.m. door kunnen zetten naar onze stylisten.


Onze collega's hopen je snel weer te mogen ontmoeten in de winkel! Nu dat nog niet mogelijk is worden er regelmatig video's gedeeld op onze social media kanalen waarbij we je op de hoogte brengen van de nieuwste items, trends en handige interieurtips. 

Ben je op zoek naar stofstalen? Onder een product in onze webshop is het vaak direct mogelijk om een stofsample aan te vragen. Is dit geen optie dan kun je altijd een mailtje sturen naar info@basiclabel.nl en vragen of er een stofstaal beschikbaar is. 

Tot slot worden de artikelen uit onze webshop gratis bezorgd en hanteren wij een retourtermijn van 30 dagen. Mocht je echt de verkeerde keuze hebben gemaakt dan kun je deze altijd nog kosteloos annuleren.