Vaderdag deals

Vaderdag deals

Het is alweer bijna Vaderdag, maar wat geef je jouw vader cadeau? Het is vaak een hele zoektocht en daarom geven we je graag wat inspiratie op deze pagina vol Vaderdag favorieten.

Is het voor jou ook zo herkenbaar? Je wilt graag iets aan je vader geven, maar wat? Mannen hebben vaak niet zo'n lang verlanglijstje. In deze bijzondere tijd is het extra fijn om iemand eens goed te verrassen! We zitten deze periode allemaal meer thuis en daar moeten we dan maar optimaal van genieten. Geef je vader iets voor in huis of in de tuin om het thuis extra naar zijn zin te kunnen maken. 

Tuin
Is jouw vader een echt buitenmens? Lekker in de tuin aan het klussen, of gewoon relaxed een krantje lezen met een kop koffie in de zon? Geef hem zijn eigen stoel of stoere bijzettafel cadeau. Is hij een barbecuefan? Een achtergrondmuziekje tijdens het barbecuen, maak het natuurlijk extra leuk. Met een draadloze bluetooth speaker beluistert hij op elke gewenste plek zijn favoriete muziek. Dit geeft jouw vader een vakantiegevoel in eigen tuin!In huis
Heeft je vader een hobbykamer, werkkamer of garage waar hij veel tijd doorbrengt? Of misschien gewoon een hoekje in de woonkamer? Geef hem dan iets om zijn persoonlijke plek wat gezelliger te maken. Dit Elvis hoofd geeft net een beetje gezelligheid, maar is ook praktisch als opbergplek voor zijn headset, koptelefoon of zijn favoriete zonnenbril.  Of wat dacht je van een stoere bureaulamp of een handige tafelklok? Een beetje groen is ook altijd een goede sfeermaker in iedere ruimte. Deze grote plant blijft altijd mooi, zelfs als je vader hem per ongeluk vergeet water te geven. 

Sfeerbeeld vaderdag butt kruk en teun kast


On the go
Is je vader gek op mooie spullen en voor zijn werk vaak de deur uit? Misschien is het leuk om hem dan iets te geven wat hij altijd bij zich draagt. Wat dacht je van een goede, stoere tas om al zijn spullen in mee te nemen, of een mooi horloge zodat hij overal op tijd is. Een cadeau dat zeker punten scoort is een thermosfles, zo heeft hij altijd en overal een warme kop koffie of thee bij zich. 

VaderDAGdeal(s)
Vanaf 25 t/m 28 mei hebben we elke dag een speciale Vaderdag combinatiedeal. Super leuk! Hierbij hebben we twee items uitgezocht die je als set kunt kopen, waarop je een extra korting krijgt. Win-win, een éxtra cadeautje voor je vader, of misschien wel één voor je man of schoonvader erbij!

Houd onze homepage goed in de gaten en kijk of jij ook zo'n leuke deal kunt scoren voor je vader!