Voorwaarden content social media

Voorwaarden content social media

Wij hebben gezien dat jij op Instagram laat zien hoe Basiclabel je woont. Wij vinden de geplaatste foto's erg mooi en inspireren graag onze bezoekers met de beelden door deze te gebruiken op onder andere onze website en social media. 

Door jouw aankoop met #basiclabelbijjouthuis en @basiclabel.nl op Instagram te delen ga je ermee akkoord dat wij jouw foto mogen delen op onze website, in onze nieuwsbrief, op onze social media kanalen en ons magazine. In ruil voor naamsvermelding en publiciteit en je maakt kans op een Giftcard t.w.v. 50,-.  

Mocht het zo zijn dat jouw foto onverhoopt toch zonder naamsvermelding is gebruikt? Laat ons dan alsjeblieft zo snel mogelijk via een e-mail naar marketing@basiclabel.nl weten om welke post of publicatie het gaat, door middel van een screenshot. Dan corrigeren wij dat zo snel mogelijk!

Wanneer je nader inziens jouw toestemming voor het gebruik van jouw foto's wil intrekken, dan is dat mogelijk en dat kun je via een e-mail naar marketing@basiclabel.nl aan ons kenbaar maken. Voor een snelle afhandeling vragen wij je in de e-mail duidelijk te laten weten om welke foto('s) het gaat en dan zullen wij deze zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 30 dagen) verwijderen. Wanneer het beeld in de nieuwsbrief of brochure is gepubliceerd, dan is het helaas niet mogelijk deze nog te verwijderen.