banner vtwonen.jpg

vtwonen meubelen

Ontdek de multifunctionele vtwonen junior collectie zodat je alles uit de kinderkamer haalt. De vtwonen junior collectie bestaat uit de Stage serie waar basisstukken in een trendy soap tint de hoofdrol spelen. Van kast tot  bureau en van bed tot speelgoedkist: meubels uit de Stage serie passen in iedere kinderkamer. Bekijk hier de gehele collectie.

Functioneel en stijlvol

De meubelstukken uit de Stage serie bestaat uit een basic ontwerp dat in veel woonstijlen past. De soap kleur is een grijsgroene kleur die makkelijk blendt in zowel een jongens als meisjes kamer en zorgt meteen voor een stijlvol geheel. De leren grepen zorgen voor een stoere touch en maakt deze serie erg populair.

Gemaakt in eigen fabriek

Wist je dat de Stage serie wordt gemaakt in de eigen fabriek van vtwonen in Nederland? Deze artikelen zijn dus Made in Holland! De meubelstukken zijn gemaakt van natuurlijk massief grenenhout met een FSC-keurmerk. Dit keurmerk is internationaal en garandeert dat grondstoffen voor houtproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. 

tippi.jpg
377037-S-377036-S-375149-SKO-02 SF VT Stage bed + lades Stage gaderobekast grenen soap Pearl XL poef olijfgroen.jpg
stage 2.jpg
stage bureau.jpg