Header_ModeXininterieur trends.jpg

Trends op het gebied van mode & interieur

Nieuwe seizoenen, nieuwe trends. Interieur is net als mode onderhevig aan verschillende seizoenen en trends, al wisselen deze elkaar in de mode sneller af. Dan hebben we het over stoffen, kleuren en bepaalde prints. Het is dan ook niet zo gek dat wij als Basiclabel meedoen aan de LINDA.koopzondag. Je wandelt deze dag online van de ene naar de andere webshop voor de leukste items die de laatste trends vertegenwoordigen. Niet alleen op het gebied van mode, maar ook op het gebied van interieur.

Om het wat overzichtelijker te maken hebben we de opvallendste trends even voor je op een rijtje gezet. 

Natasja
Natasja
Content medewerker

Felle tinten

In kleding zie je deze trend ook heel duidelijk terug, felle en heldere kleuren. Of je het nou over knalrood, limegroen, oranje, fuchsia roze of kanariegeel hebt, het maakt niet uit. Als je maar kiest voor de felle variant van een kleur. Het beïnvloed je humeur op een goede manier; wanneer je deze kleuren ziet wordt je ook automatisch een stuk vrolijker. Nu is het voor je interieur natuurlijk moeilijker om dit direct in een groot meubelstuk terug te laten komen, maar een goed statement item doet je interieur goed! Doe eens gek. Ga je toch liever iets voorzichtiger te werk? Denk dan aan het schilderen van een kleurenvlak op je wand óf ga voor safe met een artwork in een mooie lijst. Een paar sierkussens op de bank, een groepje vazen en kandelaren op je sidetable of in je open kast zijn ook manieren om kleur in je interieur te brengen. Met onderstaande items zit je in ieder geval helemaal goed!

Pick a color!

Denim op denim

You can never go wrong with denim! Denim is nooit uit de mode en ook in je interieur mag de kleur denimblauw niet ontbreken. Deze kleur is tijdloos en gemakkelijk te blenden in diverse interieurstijlen. Kies eens voor meerdere blauwtinten bij elkaar om het gevoel van denim op denim uit de fashion na te bootsen. Combineer donkere en lichte tinten in laagjes met elkaar om het kalme karakter te bewaren en toch een vleugje energie en levendigheid te creëren.

Wauw, kies hier je blauw!

Metallic

De feestdagen zijn al lang en breed achter de rug, maar het lijkt erop dat we nog geen afscheid nemen van één van de grootste partywear trends op modegebied: metallic! Dan heb ik het niet alleen over zilver of goud, maar ook gewoon over andere opvallende kleuren. Het kan en mag allemaal! Metallic geeft ook gewoon instant glam aan je interieur. Bestaat jouw interieur voornamelijk uit rustige tinten? Dan kun je deze gemakkelijk een touch up geven door een aantal metallic items toe te voegen. 

Een metallic touch up

Tijdens de LINDA.koopzondag shop je jouw items bij Basiclabel met een leuke korting als je gebruik maakt van de kortingscode. Deze kortingscode ontvang je automatisch in de mail als je lezer bent van onze nieuwsbrief. Nog geen lid? Schrijf je hier dan snel in! Zo profiteer jij ook van een leuke korting...