Waardevol bezit

Waardevol bezit

Banken zijn vaak een echte eyecatcher in je woonkamer, ze zijn namelijk groot en sfeerbepalend. Hierdoor is niet alleen het comfort van de bank van belang, maar ook zeker de uitstraling. Met de lancering van de nieuwe bankencollectie van vtwonen is er keuze genoeg. Ga je voor robuust en opvallend of voor elegant en luchtig?

Elegant & chique

Klassieke elementen zijn; franjes, goudaccenten, marmer (of een ander soort natuursteen) en vintage accessoires. Een elegant, maar toch slank en luchtig ontwerp zorgt ervoor dat de klassieke woonstijl niet te ‘zwaar’ wordt. De bank Crew voldoet aan al deze 'eisen': hij staat op hoge poten, is voorzien van een velvet stof en heeft een slank design.

Een kameleon  
Is het bij jou thuis altijd een zoete inval, óf vind je het lastig om te kiezen voor een bepaald banktype? Dan is een modulaire bank bij uitstek geschikt voor jou! Sleeve is met zijn tijdloze, moderne design op slanke, zwarte metalen poten geschikt voor vele interieurstijlen. Dankzij de losse armleuningen kun je eindeloos combineren in opstellingen. Zo zit je nergens aan vast. Gebruik de loveseat als losse fauteuil óf schuif hem lekker aan de bank als je vrienden óf familie op bezoek komen. Robuust, stoer met vriendelijke touch
Voor veel mensen is comfort toch wel de belangrijkste eis, heel begrijpelijk vinden wij! Een robuuste bank met zachte en vriendelijke vormen is dan echt iets voor jou. Een hogere poot onder de bank zorgt ervoor dat het geheel niet te massief wordt! Brush is een stoere bank, maar door de vloeiende vormen en het zachte fluweel oogt hij net iets vriendelijker. In een klassiek interieur past de bank Skin goed. De subtiele capitonnering in combinatie met een modern stiksel, robuuste lijnen en héérlijke zit maken van deze bank een tijdloos item. De uitvoering in het leer geeft de bank net iets meer pit! 

vtwonen Brush en Skin bank


Eyecatcher
Als je durft kies je een opvallend item! Dit kan in formaat zijn, maar ook in design of print. Cluster is een bank met lef! Een tikkeltje retro met een stoer sausje. Het geeft je interieur karakter en pit. De Studio bank is opvallend door de kleur en strakke design. 

Welke bank uit de nieuwe vtwonen collectie is jouw favoriet?