Als officiële dealer van het merk WOOOD is de gehele collectie bij Basiclabel verkrijgbaar! De designers van WOOOD hebben zich dit seizoen laten inspireren door Noordelijke invloeden, waarin de mix van hout en natuurlijke tinten centraal staan. Ontdek de collectie en laat je inspireren door de mooiste designs. 

De natuur als inspiratiebron

Dit seizoen is de natuur een inspiratiebron voor vele ontwerpen en dit zien we terug in diverse meubelstukken in een mooie zachte aardetint. De organische en asymmetrische vormen zijn geïnspireerd op verschillende meren uit het Hoge Noorden die met elkaar verbonden zijn. Door het gebruik van vloeiende lijnen en natuurlijke elementen heeft WOOOD diverse nieuwe designs ontworpen; een solide basis van tijdloze stukken met een eigen karakter. 

Gemaakt in eigen fabriek

Wist je dat een groot deel van de collectie geproduceerd wordt in de eigen fabriek van WOOOD in Nederland? Deze artikelen zijn dus Made in Holland! WOOOD draagt graag bij aan een positieve impact op ons wereldwijde milieu, daarom heeft al het hout dat gebruikt wordt in de fabriek een FSC-keurmerk. Dit keurmerk is internationaal en garandeert dat grondstoffen voor houtproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. 

Ontdek de nieuwe designs

Kasten
Banken & Stoelen
Tafels

Als extra aanvulling op de collectie vind je in de WOOOD Exclusive lijn unieke stukken
met nét even meer karakter en details. De populaire New Gravure serie en Finca kastenserie zijn hier een goed voorbeeld van! Deze exclusieve meubelstukken zijn goed toe te passen in
ieder interieur en zien we regelmatig in diverse binnenkijkers verschijnen. 

Ontdek de New Gravure serie

De populaire New Gravure serie is onderdeel van de WOOOD Exclusive collectie en heeft een modern design, wat ervoor zorgt dat deze serie zo geliefd is. De New Gravure serie is verkrijgbaar in eikenhout, essenhout en grenenhout. Naast de kleuren zwart en naturel is de kleur espresso toegevoegd aan de serie. Een vergrijsd bruine tint dat zorgt voor een warme uitstraling in je interieur. De New Gravure serie bestaat uit een dressoir in 200 cm, een wandkast, een tv-meubel in 100 cm of 150 cm en een hoge kast met lade. Ieder meubelstuk uit de New Gravure serie heeft een uniek karakter in kleur en uitstraling, dit komt doordat deze serie wordt geproduceerd in de eigen fabriek van WOOOD. 

Finca kastenserie

Ontdek ook de Finca kastenserie van WOOOD Exclusive, deze serie is ontzettend populair, doordat je er een unieke kastenwand mee kunt creëren. De meubelstukken zijn gemaakt van natuurlijk massief grenenhout met een diep zwarte coating en wordt geproduceerd in de eigen fabriek van WOOOD. De Finca serie bestaat uit een buffetkast, opbergkast en tv-meubel. Bijna alle meubelstukken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en varianten zodat je ze aan elkaar kunt koppelen. De deuren en laden zijn voorzien van een modern push-to-open systeem, dit geeft het geheel een extra luxe touch!