Banner_VIP event.png

Ons VIP event is terug! Mis dit feestje niet op 26 maart tijdens Super Koopzondag in Hoorn. Wij verwelkomen jou als member graag tussen 10:00 - 12:00 uur met een sapje & een sweet. Je shopt deze dag alleen in de winkel deco & servies met 15% korting. Ontvang als eerste ons vernieuwde Basiclabel woonmagazine en ga naar huis met een leuke goodie zolang de voorraad strekt. 

Agenda check

Ben je er aan toe om het voorjaarsgevoel in huis te halen onder het genot van een sapje & een sweet? Zet onderstaande dan alvast in je agenda!

Datum: Zondag, 26 maart: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Basiclabel winkel
Gedempte Turfhaven 28, Hoorn
*Je ontvangt een goodiebag: zolang de voorraad strekt op=op

Wat kun je verwachten?

Het voorjaar staat voor de deur en onze (online) etalage maakt plaats voor mooie basics in ingetogen kleuren en spicy accessoires. Heb je misschien wel al ideeën over de nieuwe look van je interieur, maar lukt het je niet al die ideeën te combineren tot een samenhangend geheel? Laat je dan tijdens het VIP event inspireren door de nieuwe woontrends van de mooiste woonmerken. Gelukkig staan onze interieur stylisten ook voor je klaar om je op weg te helpen.

''De donkere tinten in de winkel hebben plaats gemaakt voor lichte en frisse kleuren. Met de nieuwe collecties geven we kleur aan het voorjaar! We geven graag advies over hoe je oude en nieuwe items samen kunt voegen om je interieur een upgrade te geven. Zo komen de ruimtes in je huis weer volledig tot hun recht tijdens het nieuwe seizoen.’’ 

Als VIP ontvang je in de winkel als eerste een exemplaar van ons vernieuwde Basiclabel woonmagazine, waarin we alle woonliefhebbers voorzien van tips en inspiratie door verschillende gestylde inrichtingen!

De nieuwste artikelen voor op je wishlist!