65 producten

Spinder Design

Het Nederlands meubelmerk Spinder Design is sterk in staal. Al ruim 50 jaar maken zij het leven mooier en makkelijker door slimme en stoere meubelen van staal te creëren. Het team transformeert samen met de ontwerpers duurzame ingrediënten tot ijzersterke designs.

Innovatief en eigentijds

Spinder Design legt met name de focus op opbergers, kapstokken en kleinmeubelen voor in de hal. Zij staan voor stijl in de ruimte, want de eerste indruk bepaalt alles. Niet alleen voor jouw gasten, maar ook voor jezelf. Wat als de overvolle kapstok plaatsmaakt voor een minimalistische, multifunctionele wandkapstok? En als een trendy stalen schoenenrek de vloer bevrijdt van rondslingerende pumps en sneakers? De oplossingen van Spinder Design geven op een stijlvolle manier meer ruimte. De ontwerpers mixen duurzame ingrediënten tot ijzersterke designs. Staal- en houtmeesters bewerken rauwe grondstoffen tot solide meubels van eerlijke kwaliteit. Zo tovert Spinder Design herbruikbare materialen om tot innovatieve oplossingen met eigentijds ontwerp. Voor vandaag en voor morgen.
 

Functioneel met karakter

De juiste meubels in de hal maken jouw dagelijks leven mooier en makkelijker. Spinder Design maakt niet zomaar meubels. Het meubel is veel meer dan alleen een onderdeel van je interieur. Het is namelijk slim ontworpen, functioneel en heeft een krachtig karakter. Een meubel dat jou de rust en ruimte geeft om ervan te genieten. Ben je op zoek naar een stijlvolle kapstok van metaal of mooie schoenenkast. Dan vind je hier in onze webshop het juiste product van Spinder Design. Je koopt deze dan gemakkelijk en snel online bij Basiclabel met 30 dagen retourgarantie en we kunnen snel en goed leveren. Daarnaast is verzending in Nederland helemaal gratis!