Aan tafel met Pasen anno 2022

Aan tafel met Pasen anno 2022

Geschreven door: Karin

 

Ben jij al bezig met de voorbereidingen voor Pasen? Veel mensen pakken groots uit tijdens de paasbrunch en nodigen familie en/of vrienden uit. Groot gelijk, we hebben elkaar ook wel gemist in deze hele corona periode natuurlijk! Welke trends zijn er op interieur gebied voor Pasen 2022? Dit zijn mijn favorieten van dit voorjaar. 
 

De mooiste serviezen voor Pasen

Ook al wordt het een bescheiden paasontbijt met enkel een gekookt eitje, een mooi servies is nooit weg. Een koffie uit een fijne mok drinkt nou eenmaal lekkerder en een wandplank in de keuken heeft ook leuke aankleding nodig! Kleurrijk is het toverwoord dit jaar, waarschijnlijk omdat we wel wat kleur kunnen gebruiken. De serviezen van HKliving zijn op zich al een feestje en ook met de accessoires worden felle kleuren als emerald green gebruikt. Want na Pasen wil je natuurlijk ook nog genieten van je servies en accessoires. Je kunt het natuurlijk ook basic houden met een wit of eenkleurig servies. Ga je voor chic en stijlvol of een mix en match? Of je nu op zoek bent naar een compleet servies of aan losse borden, kommen, glazen of eierdoppen, je ontdekt hier de verschillende stijlen in serviezen.
 

Verschillende stijlen servies: 

•    Chic en stijlvol, de complete set wit met goud van vtwonen, leuk aan te vullen met een gouden theepot, of de suiker- en melk set
•    Mixen en match met het gekleurde 70’s servies van HKliving
•    Naturel en basic van onder andere ons Selected by merk en Housedoctor 
•    Stoer zwart, hierop komen de kleuren van het eten prachtig over

De tafel kun je op vele manieren dekken. Tips nodig? Lees dan onze blog 5x Paastafel decoratie tips  


 

De complete tafelsetting inclusief mooi servies

Voor een uitgebreide Paasbrunch maak je naast het servies de tafelsetting helemaal compleet met de volgende items: 
 
1. Als basis kun je goed het Herringbone tafelkleed van vtwonen gebruiken.
2. Niet te vergeten, een bestek! Een geheel (een complete set) of alleen wat opvallende lepeltjes of gebaksvorkjes.
3. Voor de fancy hapjes is een stijlvolle etagère of een stoer voetstuk gaaf om toe te passen.
4. En voor de gevulde eieren, het paasbrood of de cake is een trendy broodplank of toffe snijplank perfect.
5. Maak het af met mooie glazen , een leuk vaasje en een of meerdere decoratietakken

Komt er heel veel visite? Check dan van tevoren of iedereen wel aan de eettafel past en of je genoeg eetkamerstoelen hebt. Anders zijn een paar krukken ook altijd handig als extra zitplek!


Naar buiten tijdens Paasweekend

Na Eerste Paasdag ben ik het vaak wel zat om binnen te zitten en wil ik er het liefste lekker op uit. Er wordt gelukkig weer van alles georganiseerd; zoals een festival, markt of kermis. Maar je kunt ook lekker de natuur of de tuin in (als je die hebt). 

Heb je onze buitencollectie al gespot? Als het zonnetje zich even laat zien dan springen we naar buiten om te lunchen en te dineren in de buitenlucht. De Bliss stoeltjes zijn er in nieuwe trendkleuren, een leuke bijkomstigheid is dat deze tuinstoelen stapelbaar zijn. Ook als je binnen niet genoeg zitplekken hebt dan is de Bliss stoel ideaal. Ben je meer een lounge type? Dan mag een luxe loungeset natuurlijk niet ontbreken. De loungebank kun je aankleden met mooie kussens en een plaid zodat het er meteen nog een stukje luxer uitziet. Ook in huis eten we veel vaker in de zithoek, met low dining ben je helemaal on trend.  

Je kunt Tweede Paasdag ook lekker gaan shoppen en nog meer inspiratie opdoen voor je interieur. Onze winkel en het Experience Center in Hoorn zijn geopend.

Fijn Pasen! 


HKliving servies voor Pasen