Banken collectie

Banken collectie

De collectie banken van Basiclabel is erg divers. Het assortiment bestaat onder meer uit kleine moderne banken, banken bekleed in recycle leer en grote loungebanken. Waar ben jij naar op zoek? 

Een goed zitmeubel is erg belangrijk in je interieur, het is bestwel bepalend voor de sfeer in huis. Uiteraard zijn de leefruimte en het aantal mensen in huis van belang voor de grootte van de bank. Daarnaast zijn de wensen waar een bank aan moet voldoen ook per persoon verschillend. Wil je een stevige zit of wil je liever een bank om in te luieren met zachte kussens in je rug? Kies je voor twee banken tegenover elkaar of combineer je de bank met één of meerdere fauteuils. Een hocker is een goed idee wanneer je niet vast wilt zitten aan een vaste hoek, maar wel je voetjes af en toe van de vloer wilt hebben. Je kunt de hocker ook gebruiken als extra zitplek wanneer er gasten in huis zijn en je te weinig zitplaatsen hebt. Een hoekbank of een bank met een chaise longue kan erg prettig zijn om op te relaxen, maar je moet er wel rekening mee houden dat je niet snel kunt schuiven. Je bent gebonden aan de hoek die rechts of links zit, hierdoor is er minder ruimte om de opstelling te veranderen. 

Naast het model is er natuurlijk ook keuze in het type materiaal. Loungebanken van leder passen perfect in bij een moderne en industriële woonstijl. Een stoffe bank doet vaak wat warmer aan en een bank in velvet uitvoering zorgt voor een meer chique uitstraling.  

Bekijk hieronder een selectie uit ons assortiment. Benieuwd naar een kleur of stof? Bij sommige banken is het mogelijk om een stofsample aan te vragen of kom proefzitten in één van onze twee winkels in Hoorn. 


Ruga bank

Statement 4-zits bank recycle leer