Banner.jpg

Binnenkijken bij de luxe inbouwkast van @enstijl

Interieur specialist Kim deelde eerder al op ons YouTube kanaal verschillende tips over hoe je in een paar stappen een kledingkast kunt inrichten. Van de ideale grootte van een kast tot de juiste maten zodat je er altijd zonder problemen bij kunt of het nu hangt of op een plank ligt. Om een nog beter beeld te krijgen hoe je dit kunt toepassen in je eigen huis namen we een kijkje in het interieur van Sanne van het Instagram account @enstijl. Kijk mee naar de make-over en laat je inspireren door de luxe inbouwkast die gecreëerd is in de slaapkamer.

Samantha
Samantha
Brand Manager

Binnenkijker

Sanne woont samen met haar man Mari, dochter Jip, zoon Bo en vier katten in Haarlem waar ze net een verbouwing achter de rug hebben. Op haar Instagram account @enstijl deelt ze veel interieurinspiratie en kun je haar persoonlijke stijl herkennen aan een mix van natuurlijke tinten met een Marokkaanse touch. Een van de projecten die op de planning stond was een make-over van de slaapkamer met een inbouwkast als walk in closet voor de finishing touch.

‘’Ik wilde in onze slaapkamer een inbouwkast die plek biedt voor onze kleding, zodat we dat nu eindelijk geordend kunnen houden.’’

Luxe inbouwkast

Sanne was op zoek naar een kastensysteem met een zachte uitstraling en gemaakt van natuurlijke materialen, waarmee ze een luxe inbouwkast van kon maken. Haar oog viel op het Daily kastensysteem uit de collectie van vtwonen, gemaakt van FSC grenenhout in een vergrijsde zandtint die prachtig past in haar interieur. 

Kastafwerking

 ‘’We hebben de kasten in laten bouwen, zodat ze bij de muur horen. Dat maakt het nog meer af, vinden wij zelf. Mari heeft twee stuks en een kleiner kastje (zelfde type) erboven op en ik heb dat ook. Lekker veel ruimte dus! Voor de inbouwkast is er eerst met hout een frame gemaakt en daarna werden daar gipsplaten tegen aan geschroefd. Vervolgens zijn de kasten erin geplaatst en daarna is de ombouw gestuukt. De muren zijn daarna geschilderd in een mooie natuurlijke tint, waardoor de kasten nog mooier naar voren komen.’’

 

Bekijk het Daily kastensysteem
9.jpg
6.jpg

DIY: multi-inzetbaar nachtkastje

Er is gekozen om warme kleuren & natuurlijke materialen met elkaar te combineren voor een interessante mix in de slaapkamer. Zo heeft ze het Clay wandkastje uit de collectie van BePureHome gestyled als nachtkastje en opnieuw geverf in een lichtere kleur die perfect blendt in het geheel, hiermee creëert Sanne een warme en neutrale basis in een mediterrane sfeer. Het kastje is multi-inzetbaar, gebruik hem in de keuken voor je favoriete kruiden, als wandkastje in de badkamer of dus als nachtkastje in de slaapkamer. Zowel horizontaal als verticaal op te hangen en makkelijk te voorzien van een kleur naar keuze.

 

Bekijk het Clay wandkastje
7.jpg
8.jpg

Shop in de stijl van Sanne

Laat je inspireren door de luxe inbouwkast van Sanne en creëer zelf ook een prachtige kastenwand met het Daily kastensysteem. Klik hier voor de favoriete artikelen van Sanne die ze gebruikt heeft voor in de slaapkamer. Benieuwd naar de vorige binnenkijker voor nog meer inspiratie voor je werkplek? Klik dan hier en kijk mee in het minimalistische en Scandinavische interieur van Karin.