Banner japandi.jpg

Binnenkijker: In de sfeervolle tuin van @juudithhome

Ga voor een Scandinavische sfeer in de tuin met een warm kleurenpalet en laat je inspireren door natuurlijke tinten! In samenwerking met Judith van het Instagram account @juudithome laten we zien hoe je een buitenruimte kunt inrichten in een Scandinavisch sfeer met een natuurlijke stijl.

Samantha
Samantha
Brand Manager

Tuin als verlengstuk van het interieur 

Judith woont met haar gezin in een jaren 80 woning waarin ze nog regelmatig aan het klussen zijn om alles eigen te maken. Haar Japandi woonstijl bestaat uit neutrale kleuren zoals beige, wit en bruin in combinatie met keramieken details en organische vormen. Een van de projecten die op haar planning stond, was het opnieuw inrichten van het terras.

,,Ik was op zoek naar een fijne loungeset dat qua formaat perfect zou passen op ons terras en waar we nog lekker kunnen genieten van het laatste beetje zon in de avond. Zo creëerde ik een relaxplek met een basis van wittinten gemixt met een mooie taupe kleur die terugkomt in de stof van de loungeset. De veelzijdige  Exotan Sicilië loungeset is van alle gemakken voorzien en heerlijk om in onderuit te zakken. Door het geheel aan te kleden met een paar sierkussens wordt het hoekje nog uitnodiger. Een extra wens was dat het terras een verlengstuk zou zijn van mijn woonkamer. Dat de overgang van binnen naar buiten mooi in elkaar zou overlopen. Dus heb ik de kleuren en materialen van de loungeset afgestemd op die van mijn interieur. Het resultaat? Een prachtige eenheid tussen mijn huis en tuin!''

Blog: binnenkijker @juudithhome

Shop in de stijl van Judith

Kleurenpalet in Japandi stijl

De geliefde Japandi stijl kun je net zoals Judith ook bij jou thuis toepassen. De Japandi stijl combineert het beste van twee werelden: de rust en sereniteit van Japan met de eenvoud en functionaliteit van Scandinavië. De natuurlijke kleurenpaletten van de Japandi stijl brengen rust en harmonie in jouw buitenruimte. Denk bijvoorbeeld aan koele bruintinten die een eigentijdse, maar tegelijkertijd ook een tijdloze uitstraling geven aan jouw tuin. Deze kleuren liggen dicht bij de natuur en zorgen voor een gevoel van eenheid en balans.

Net zoals Judith, kun je jouw tuin zien als een canvas waarop je jouw favoriete Japandi sfeer kunt creëren. Stem kleuren en materialen op elkaar af voor een mooi geheel in jouw buitenruimte. Of je nu een kleine stadstuin hebt of een groot landelijk perceel, de Japandi stijl is flexibel en past zich gemakkelijk aan. Dus waar wacht je nog op? Tover jouw tuin om tot een rustgevend Japandi paradijs en geniet van de natuurlijke schoonheid die deze stijl te bieden heeft!

Staand 1.jpg
Staand 2.jpg

De mooiste items in Japandi stijl