Boven je bed

Boven je bed

De slaapkamer is meestal één van de meest rustgevende plekken in je huis, maar het is toch ook wel leuk om er een beetje ‘fun’ te hebben. Wat je dan boven je bed hangt of als hoofdeinde gebruikt kan een groot verschil maken in je slaapkamer.

Zachtheid
Als je bed nou geen hoofdeinde heeft dan is het een leuk idee om bijvoorbeeld een kleed aan de muur te hangen. Dit dempt niet alleen geluid maar geeft ook een super warm effect. Een gehaakt kleed zoals deze (eerste foto) van BePureHome is perfect als wanddecoratie. 

Opbergruimte
Heb je niet zo heel veel opbergruimte of display-ruimte in je slaapkamer dan zijn wandplankjes een super handige optie om boven je bed te hangen. De ‘Meert’ serie heeft een hoop verschillende opties. De smalle plankjes kun je gebruiken om bijvoorbeeld fotolijstjes of boeken en tijdschriften op neer te zetten. Ook leuk is de iets bredere wandplank waar je iets grotere items kunt weergeven zoals een verzameling camera’s of model autootjes.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand….
Ja een spiegel kan ook heel mooi staan boven je bed. Dit is een leuke optie als je bed bijvoorbeeld wel een hoofdeinde heeft. Een spiegel aan de muur is een goede manier om een ruimte groter te laten lijken, handig in kleinere kamers dus. Maar ook om licht te reflecteren wat fijn is als je bijvoorbeeld maar één klein raam hebt in je kamer. 

Plant lover
Ben jij iemand die een echte plant-liefhebber is, dan is dit misschien wel iets voor jou. Het kan namelijk ook heel erg leuk zijn om plantjes aan de muur te hangen. De ‘Basiclabel wand plantenbakken’ zijn hier perfect voor. Je kunt ze verspreid ophangen of netjes in een rijtje, whatever floats your boat. Dit geeft je slaapkamer een echte Urban Jungle stijl.

Verlichting
Verlichting doet ook veel voor de sfeer in de slaapkamer. Een leuk idee is om bijvoorbeeld een hoofdeinde op de muur te verven in je favoriete kleur en dan een stel wandlampen of hanglampen op te hangen aan beide zijden van het bed. 

Have fun styling & sleep tight.