Bankhangen

Bankhangen

Het bankhang seizoen is weer begonnen. Tijdens de herfst maken wij het gezellig binnen, met mooie accessoires en kaarsjes. Lekker met een kop thee en een plaid op de bank, dat zien wij wel zitten! 

Wat is de perfecte bank? 
Iedereen heeft andere eisen aan de perfecte bank, bij de één is comfort het belangrijkste en bij de ander gaat het vooral om hoe de bank in het geheel past. Geen probleem! We’ve got it all

Materiaal en kleur
De meeste mensen weten wel of ze een leren of stoffen bank willen, maar er zijn nu zoveel varianten die deze keuze niet meer zo zwart-wit maakt. Het recycle leer op veel banken bestaat niet uit 100% leer, waardoor het wat warmer aanvoelt. De nieuwe elephant stof op de Rodeo lijkt leer, maar is juist heel zacht en bestaat voor 50% uit nylon en 50% pu leer. Andere alternatieven zijn velvet, suède en linnen. Weet je niet helemaal wat jouw favoriete materiaal is? Kom vooral even langs in onze winkels Basiclabel en Loft. Of bestel een stofstaal online. Als deze beschikbaar is dan zie je deze informatie bij de bank staan in onze webshop. Houd bij het uitzoeken van de kleur rekening met je vloer, andere meubels en je stijl. Ga je voor minimalistisch, kleurrijk of stoer? Mixen en matchen is uiteraard ook een optie.  

Vorm en maat
Als je dan je favoriete materiaal gekozen hebt dan moet je natuurlijk nog kijken in welk formaat en vorm je de bank wilt hebben. Wil je graag een grote hoekbank waar je met veel mensen op kunt, of past een 2-zitter juist beter in jouw woonkamer. Misschien wil je wel een slaapbank of daybed hebben, heel handig in een studio bijvoorbeeld! 

Styling
Last but not least, de styling! Dit kan namelijk een mega verschil maken in je woonkamer. De keuze aan kussentjes die jij wel of niet op je bank legt kan het hele kleurenpalet van je woonkamer bepalen. Denk er dus goed over na en vergeet ook niet dat plaid waar je op koude winteravonden lekker onder kunt kruipen.

Pssst t/m 15 november 2018 shop je de gehele Rodeo collectie met 20% korting! Klik hier voor meer info. 

Benjamin - Statement banken

Rodeo 3-zits cognac BePureHome