Cadeautips voor de feestdagen

Cadeautips voor de feestdagen

De feestdagen zijn weer in aantocht en dat is de periode van geven. De speurtocht naar het perfecte cadeautje kan weer beginnen. Voorkom cadeaustress en begin op tijd aan je zoektocht. Om voor iedereen een leuk en passend cadeau te vinden kan heel lastig zijn, laat staan onder tijdsdruk! Daarom maken wij deze zoektocht net dat beetje makkelijker met onze cadeautips.

Voor elk budget hebben wij leuke cadeaus. Van tassen en sieraden tot prachtige kandelaars, plaids of sierkussens om thuis die heerlijke warme en huiselijke sfeer te creëren. Genoeg leuke merken waar je uit kunt kiezen! 

BPH art hairpin en Basiclabel ONLY sfeerStappenplan
Weet je nog steeds niet waar je moet beginnen? Aan de hand van onderstaande tips wordt het uitzoeken van een cadeau iets gemakkelijker:

1. Bepaal het budget. Door een budget vast te stellen heb je meer houvast tijdens je zoektocht. Misschien handig om van te voren een budget te bespreken, zodat de verwachtingen van beide kanten gelijk zijn. 
2. Bepaal de persoonlijkheid van de persoon waar je het cadeau aan geeft. Is iemand praktisch ingesteld, of juist een romantisch persoon? Dit geeft onbewust ook vaak richting voor waar mensen van houden. 
3. Breng de hobby’s en interesses van de ontvanger van het cadeau in kaart. Fotograferen, koken of kunstliefhebber? Met een goede fotolijst, mooi servies & keukengerei of een kunstzinnig beeld scoor je zeker punten!
Winkelen
Vind je het leuker om rond te snuffelen in een winkel? Geen probleem! In onze winkels zijn genoeg leuke accessoires én daar pakken ze de cadeautjes ook nog eens heel leuk voor je in. Succes en vergeet vooral niet te genieten van de feestdagen!