Comfortabel zitten

Comfortabel zitten

Even lekker onderuit zakken, een boek of tijdschrift in je hand, een kop koffie of misschien wel een glas wijn om lekker van te genieten…. dat doe je natuurlijk in je favoriete fauteuil.  

Waarom een fauteuil?
Een fauteuil is perfect om even in te relaxen, een boek te lezen of zelfs om in te werken. Hij past perfect in die hoek waarvan je eigenlijk niet weet wat je er precies mee moet. Of misschien staat hij juist wel gezellig in de zithoek naast je bank. Je kunt hem ook neerzetten in je slaapkamer om er een fijn ‘aankleed hoekje’ van te maken. Een fauteuil is super divers en past eigenlijk overal!

Kies de juiste
Als je dan eenmaal besloten hebt waar je jouw fauteuil zou kunnen neerzetten, moet je natuurlijk nog wel het perfecte model vinden. Kies je voor robuust en stoer, hip en vintage looking of juist strak en simpel? Gelukkig hebben wij een groot aantal prachtige fauteuils om uit te kiezen in veel verschillende kleuren en zal er vast eentje tussen zitten die perfect past in jouw interieur. 

Creëer je eigen plekje
Een fauteuil helemaal in z’n eentje is misschien een beetje ongezellig. Kleed het aan met een kussentje en een lekker zacht plaid. Zet er een tafeltje naast waar je je kopje koffie en glas water op kwijt kunt. Een vloerkleed erbij en je maakt het helemaal gezellig. 
Vogue poppy BePureHome | Jolie fauteuil WOOOD