Spring feelings

Spring feelings

Over twee dagen is het lente en mogen we weer nadenken over de inrichting van onze tuin. Geen groene vingers? Met deze binnen- en buitenitems is dat geen enkel probleem! 

Eén geheel
Dit jaar mogen binnen en buiten steeds meer in elkaar overlopen. Door het gebruik van dezelfde kleuren en vormen maak je één mooi geheel en maak je het buiten huiselijker. De overkappingen en tuinhuisjes zijn in bijna elke tuin wel te vinden. Met elektrische verwarming of een haardvuur is het daar al heel snel goed vertoeven. Deze buitenhuisjes kunnen natuurlijk heel leuk ingericht worden met lekker veel kussens, plaids en schapenvachtjes.

Wild...
Het is je vast niet ontgaan dat het weer wat wilder mag in de tuin, strakke lijnen maken plaats voor golvende lijnen en slingerpaden. Strak en rechthoekig wordt vervangen door rond deze zomer. Ronde tafels en bijzettafels in betonlook zien we veel voorbij komen. De grote terrasstegel mag niet meer zo dominant aanwezig zijn, er moet ook wat beplanting in je tuin aanwezig zijn. Helemaal groen doen? Met een minikas verbouw je jouw eigen groente. Leuk voor de kinderen, net als een insectenhotel! Creëer verschillende zitjes in de tuin voor een speels effect. Maak ook gebruik van gerecyclede en natuurlijke materialen voor een warme naturel look. 

Aankleding 
Met een (buiten)vloerkleed, verlichting en een opvallende stoel of schommel is jouw tuin helemaal klaar voor de zon! En deze items kunnen na de zomer gewoon naar binnen verplaatst worden, in de hal of in de slaapkamer.