Nieuwe Basics voorjaar 2019

Nieuwe Basics voorjaar 2019

En dan is het ineens weer voorjaar en ligt ons woonmagazine weer in onze winkels en online ter inspiratie! Waar worden wij blij van deze lente? 

Wij worden blij van dit huis! Rosanne is marketing manager bij Basiclabel en woont sinds een half jaar in haar tiny house in Amsterdam. Door een goed doordacht verbouwings- en interieurplan wordt de 39m2 optimaal benut en lijkt de ruimte zelfs groter. Zelfs op zo weinig vierkante meter kun je het erg stijl- en sfeervol inrichten. Shop in de stijl van Rosanne! 

Rodeo classic - Sara poef roest


Verder in het magazine 
Nieuwe collectie, waaronder nieuwe banken, kasten en buitenartikelen! Omdat het voorjaar is gaan wij voor lichte-, naturel-, en poedertinten. Ben je bang dat het allemaal te zoet wordt in huis, voeg dan wat ruige materialen toe zoals beton, hout en metaal. Verwerk de pastelkleuren in kussens en accessoires zodat je deze weer snel kunt omwisselen als je zin hebt in een andere sfeer. 

Velvet, velvet en nog eens velvet... 
Je kunt de trend niet gemist hebben en hij houdt wat ons betreft nog wel even aan. Velvet staat chic en rijk, maar het voelt ook zo fijn! Velvet is erg mooi in de slaapkamer, het Snooze hoofdbord van BePureHome in het velvet honing geel geeft je slaapkamer meteen een hotelgevoel. Je creëert met een prachtig bijpassend dekbedovertrek in een handomdraai een chique uitstraling.  

Opbergen 
Als de lente aanbreekt slaan velen van ons aan het opruimen en schoonmaken. Met de ramen en deuren open gaan we met een stoffer door het huis en nemen afscheid van al het overbodige. Maar dit betekent ook dat er weer wat ruimte is voor nieuwe dingen! Prachtige manden om spullen in op te bergen, (kunst)planten voor wat groen in huis en wat posters om je wand mee op te fleuren. 

Vogue eetkamerstoel - slapen

Fika - move schuifdeurkast_Guild eettafel

Rodeo hoekbank elephant skin - Silas woood exclusive - vtwonen panel bunk