Moederdag

Moederdag

Aanstaande 12 mei is het moederdag. Pak je kans! Het hele jaar door staat je moeder voor je klaar... ze kookt de lekkerste maaltijden voor je, jouw was wordt gedaan, ze brengt je weg wanneer het regent. En ga zo maar door ;-)
Je kunt deze dag aangrijpen om haar eens goed te laten weten hoeveel je van haar houdt en dat je haar enorm waardeert om wie ze is. Want zeg nou eerlijk, hoe vaak zeggen we dat nou echt hard op? Om het iets makkelijker voor je te maken zetten wij een aantal kadotips voor je op een rij:

Top 5 kadotips

1. Servies of iets voor in de keuken vinden mama's altijd leuk. Want daar is ze nou eenmaal vaak. Denk bijvoorbeeld aan een retro kookwekker, een sjieke goudkleurige theepot of luxe snijplank.

2. Foto's zijn ook heel erg waardevol en al helemaal in een hip fotolijstje. Vind je een foto met lijst nog niet zo makkelijk, kijk dan in onze shop naar andere muurdecoratie, zoals een hippe poster, kunst in lijst, een wandkleed of leuk spiegeltje.

3. Houdt jouw moeder van wonen, dan maak je haar erg blij met een leuk nieuw sierkussen, een prachtige glazen vaas of kandelaar.

4. Heeft ze groene vingers en is ze vaak in de tuin? bekijk dan onze categorie buiten voor allerlei leuke tuinaccessoires, zoals de gieter van Housedoctor, buitenkleed of vuurschaal.

5. En check onze lifestyle collectie, een tas van het merk Zusss doet het altijd goed, een horloge van Komono of sieraad van Ellen Beekmans zijn leuke cadeau's. Of een sieradenbakje met fazant van het merk BePureHome.

Heb je nog steeds geen passend cadeau kunnen vinden? dan is altijd de cadeaubon er nog. Fijne moederdag!