Zomer in huis

Zomer in huis

Een nieuw seizoen staat weer voor de deur en dat is hét ideale moment om een nieuwe sfeer te creëren in huis! Dit hoeft niet altijd een hele rigoureuze ingreep te zijn, dit kan vrij eenvoudig door van accessoires te veranderen en een nieuwe kleur toe te voegen.

Frisse wind
Het is (bijna) zomer en dat betekent dat het in huis ook allemaal wat frisser en luchtiger mag. Vooral omdat tegenwoordig de binnen- en buitenruimte in elkaar overlopen is het tijdens dit seizoen fijn om binnen eens lekker een frisse wind door je interieur te laten gaan. Planten geven direct een levendige sfeer in huis en voor diegene die geen groene vingers hebben: No worries! Het toevoegen van groen in je huiskamer met kunstplanten is allang geen taboe meer. Liever geen (kunst)planten in huis? Botanische óf bloemenprints zijn natuurlijk ook een prima oplossing. 
Durf
Natuurlijke materialen, dierenitems en/of prints, frisse kleuren en speelse accenten zijn helemaal on trend dit jaar. Het kan eigenlijk niet gek genoeg! Kraanvogels brengen geluk én geven een lekker zomers sfeertje binnen. Het Zusss wandkleed is een mooie toevoeging aan de wand. Combineer het wandkleed met verschillende kussens om je zithoek een boost te geven. Gebruik opvallende kussens met franjes, pompoms, dierenprints en frisse kleuren. Vloerkleden geven veel sfeer en zijn beeldbepalend, met een nieuwe variant geef je jouw interieur een compleet andere uitstraling. 

Finishing touch
Of je nu voor een sprekende kleur of juist voor rustige, zachte kleuren en natuurlijke materialen gaat, dat maakt helemaal niet uit. Het mag namelijk allemaal, het gaat om de juiste mix en match! Met gouden accenten, kaarsen en jute of leren manden is jouw huis helemaal zomerklaar. 

Rodeo hoekbank elephant skin