Banner.jpg

Een open kast inrichten? Laat je inspireren door @ellefotografie

In samenwerking met Danielle van het Instagram account @ellefotografie laten we zien hoe je het Modulair kastensysteem van vtwonen kunt toepassen in een leefkeuken. Kijk mee en laat je inspireren door de styling van Danielle!

Samantha
Samantha
Brand Manager

Binnenkijker

Danielle is een interieurliefhebber uit Overrijsel en heeft een passie voor een natuurlijk interieur. Op haar Instagram account @ellefotografie kun je haar persoonlijke stijl herkennen aan een mix van Japandi & Wabi Sabi woonstijl, wat zorgt voor een rustgevende en harmonieuze sfeer in haar huis. Een van de projecten die op Danielle's planning stond, was het herindelen van haar grote leefkeuken. Ze wilde een ruimte creëren waar ze met familie en vrienden heerlijk kan samenkomen, koken, genieten van elkaars gezelschap én bovenal meer opbergruimte.

’’Ondanks dat we een ruime leefkeuken hebben, is ons keukenblok niet al te groot. Prima wat ons betreft, maar daardoor hadden we af en toe opbergruimte te kort. Ik was op zoek naar een stijlvolle opberger voor in onze leefkeuken dat mooi zou blenden in het geheel. De mooie warme kleur van de Modulair past perfect in de stijl van de keuken.’’

Modulair kasten

Creëer jouw unieke opstelling 

Ben je op zoek naar een opbergoplossing voor een bepaalde ruimte? Dan is het Modulair kastensysteem precies wat je nodig hebt! Met dit systeem kun je heel eenvoudig jouw eigen kast samenstellen door verschillende modules te combineren. Zo creëer je in een handomdraai een opstelling die perfect past bij jouw wensen en stijl. Danielle heeft een prachtige combinatie gemaakt met het Modulair kastensysteem. Ze koos ervoor om open en dichte vakken met elkaar af te wisselen, wat zorgt voor een speels en stijlvol effect. Benieuwd welke modules Danielle heeft gebruikt? Screenshot dan de volgende opstelling: vtwonen Modulair bovenkast M, vtwonen Modulair bovenkast Svtwonen Modulair onderkast M en vtwonen Modulair onderkast S.

Door deze modules te combineren, heeft Danielle een unieke en persoonlijke opstelling gecreëerd die perfect past bij haar interieur. Het Modulair kastensysteem biedt eindeloze mogelijkheden om jouw ideale kast samen te stellen. Of je nu een grote of kleine ruimte hebt, er is altijd een oplossing die bij jou past.

Bekijk het Modulair kastensysteem

Kopieer de opstelling naar je eigen interieur

Open kast inrichten 

Je kent het wel; je hebt een prachtige open kast in huis maar het inrichten ervan blijkt nog best een uitdaging te zijn. Teveel accessoires maken het al snel rommelig, terwijl meerdere lege plekken ervoor zorgen dat het geheel nét niet af is. Danielle is expert in het vinden van de juiste balans en met haar tips tover je jouw open kast in een handomdraai om tot een stijlvolle blikvanger.

Combineren van diverse materialen 

Danielle zorgt voor samenhang door de combinatie van verschillende structuren en materialen; dé sleutel voor een sfeervolle open kast. Denk bijvoorbeeld aan een mix van houten, metalen en glazen items. Door af te wisselen met divere kleuren en vormen creëer je een speels effect zonder dat het rommelig wordt.

Less is more

Hoewel het verleidelijk is om je open kast vol te zetten met allerlei mooie accessoires, is het belangrijk om ook wat lege ruimte over te laten. Op deze manier komen je favoriete accessoires nog beter tot z'n recht en ontstaat er een rustig geheel. Danielle adviseert om te beginnen met de grootste items en van daaruit verder te werken met kleinere accessoires. Durf te experimenteren met verschillende combinaties en vergeet niet: less is more! 

''Naast de opbergruimte heb ik door de vele mogelijkheden van het kastensysteem een nis kunnen creëren voor een gezellig koffie hoekje. Iets wat ik altijd al wilde en op deze manier eindelijk kon realiseren.''

BasicLabel-7.jpg
DSC07799.jpg
DSC07790.jpg

Shop in de stijl van Danielle

Laat je inspireren door de opstelling van Danielle en creëer zelf ook een unieke variant met het Modulair kastensysteem. Benieuwd naar de vorige binnenkijker voor nog meer opberginspiratie? Klik dan hier en kijk mee bij de luxe inbouwkast van Sanne, zodat je genoeg inspiratie hebt om zelf aan de slag te gaan.

DSC07564.jpg
DSC07812.jpg