Fan van de herfst

Fan van de herfst

Het wordt weer kouder en donkerder buiten, regen valt vaker uit de lucht en de bladeren vallen van de bomen. Dit betekent dat we weer meer binnen te vinden zijn, en tijdens zo’n echte herfstavond wil je natuurlijk wel een beetje gezelligheid om je heen hebben. 

Kleurenpallet
De herfstkleuren geven het perfecte kleurenpallet voor een warm en gezellig interieur. Gebruik warme bruintinten, levendige rood- en oranjetinten en koele groentinten om deze sfeer te creëren. 

Materialen
Onmisbaar tijdens een avondje Netflix op de bank zijn natuurlijk een zacht plaid of een lekker kussen om tegen aan te leunen. Materialen zoals velvet, wol en een nep vachtje zorgen voor het ultieme knusse gevoel. Sfeer
Dat het elke avond weer een beetje eerder donker wordt, daar kunnen we helaas niets aan veranderen. Het is wel de perfecte tijd om voor goede sfeerlichting te zorgen! De trends van nu zijn; LED-lampen, lampen met een natuurlijke vibe, handgemaakt, de combinatie van glas en beton en lampen in brass tinten. Verlichting is de basis voor een gezellig interieur, voeg hier wat prachtige kaarsen en lantaarns aan toe en je maakt het in een handomdraai nog warmer. 

Accessoires
Ben jij ook stiekem fan van de herfst? Ga naar het bos! Want om de herfst echt in huis te halen, verzamel je kastanjes, dennenappels en walnoten en presenteer je deze op een dienblad of mooie schaal. Een onmisbare accessoire voor op de keuken- of salontafel dit seizoen. 

Pak je laarzen maar uit de kast en trakteer jezelf (na het zoeken) op een warme chocolademelk! 


Statement BePureHome