Het leed dat kinderspeelgoed heet…

Het leed dat kinderspeelgoed heet…

Geschreven door: Joyce 

Mijn naam is Joyce en ik ben moeder van een tweeling van inmiddels 4 jaar. Wij hebben de luxe dat zij een ruime slaapkamer met speelgedeelte hebben, maar van dat gekleurde speelgoed word ik niet heel blij. Twice the fun & love, double the mess. Hoe ik het speelgoed ook opberg, het bleef een troep. Op veel momenten echt een doorn in mijn oog! 

Om eerlijk te zijn past het meeste speelgoed ook niet zo stylish bij hun mooie kamer en was ik al lange tijd op zoek naar een goede, en ook voor het oog van ons, een fijne oplossing. De kids vinden al dat gekleurde speelgoed natuurlijk fantastisch en dat is ook helemaal prima, lekker spelen, elke dag weer! Maar ik als moeder? Not so much! Na veel zoeken heb ik in samenwerking met Basiclabel gekozen voor de vtwonen Stage garderobekast. Ja ik hoor je denken, je wilde toch speelgoed opbergen? Jazeker, dat wilde ik en dat is wat ik doe! Een beetje out of the box denken zo nu en dan maakt dat wij nu echt de perfecte oplossing hebben gevonden voor hun speelgoed.

Voor hun kleding gebruik ik een garderobekast van het merk WOOOD, in het wit. Met veel donkerblauw op hun kamer vond ik juist de groene kleur van de vtwonen kast een gewaagde en stoere combinatie! De kast staat al sinds afgelopen zomer in de kamer en de jongens spelen dagelijks met het speelgoed dat erin ligt.

De indeling
De lades heb ik verdeeld in een verkleedlade, een lade met puzzels, een lade met allemaal diertjes en nog een lade voor wat groot speelgoed. In de open ruimtes heb ik twee manden neergezet met al hun houten speelgoed en achter de deurtjes staan de wat grotere speelgoed items, echt ideaal! Inmiddels zijn zij zelf groot genoeg om bij de eerste plank te komen en bewaar ik de tweede plank voor stiften en verf, waarvan ik liever heb dat zij hiermee spelen als ik erbij ben -;)! Zo voorkom ik dat mijn muren niet ook ineens schreeuwen van kleur, haha!

Ik ben heel benieuwd hoe jullie het speelgoed van je kinderen efficiënt en leuk voor het oog opbergen?

Meer van Joyce weten? Volg haar op Instagram @joyyyandco en bekijk haar favoriete items hier

Joyce gastblog Stage opbergkast