10x thuiswerk favorieten

10x thuiswerk favorieten

Geschreven door: Emma

Werken vanuit huis blijven we voorlopig nog wel even doen en daarom extra belangrijk om een fijne thuiswerk plek te creëren. Of dat nu in een aparte kamer of aan de eetkamertafel is, zorg ervoor dat je een plek voor jezelf maakt waar je lekker en geconcentreerd kunt werken. Heb je dit artikel met tips voor de ideale thuiswerkplek al gelezen?

Zelf werk ik afwisselend vanaf een zelfgecreëerd kantoor op een van de slaapkamers en aan de eettafel beneden. Zo heb ik toch nog een beetje afwisseling op de dag. In het kantoor kan ik mijzelf goed afsluiten en de eettafel beneden is een ideale plek voor video-calls. In dit artikel tip ik jou mijn 10 favoriete items die niet alleen praktisch en handig zijn, maar bovenal een lust voor het oog!

1) Selected By Jason bureaustoel
Toch wel een van de belangrijkste items want goed zitten is ontzettend belangrijk en zorgt ervoor dat je geen rug- en nekklachten krijgt. Nu is dit ook nog eens een variant in een hippe olijfkleur en velvet stof.

2) BePureHome Mushroom tafellamp
Een beetje licht tijdens de donkere dagen doet wonderen! Deze tafellamp is retro met een moderne update, echt een plaatje!

3) WOOOD Duco bureau
Heb je een plek waar je echt een werkplek kunt creëren? Dit bureau van WOOOD heeft twee handige opbergplanken zodat je nog wat spullen uit het zicht kunt leggen.

4) Selected by opbergbox
Clean desk policy! Deze opbergbox is super praktisch met verschillende vakken voor al je pennen, paperclips, nietjes en ander work gear.

5) Zuiver Nikki bureaustoel
Heb je een wat strakker interieur of wil je een onopvallende bureaustoel voor aan de eettafel? Deze bureaustoel heeft een stijlvolle uitstraling door de kuipzitting en een vintage touch door het pu leer.

6) HKliving 70’s voorraadpot
Deze voorraadpot is lekker opvallend met felle kleurtjes en ideaal om je theezakjes of coffeecups in op te bergen. Echt een eyecatcher!

7) WOOOD Harper kamerscherm
Werk je vanuit de woonkamer en ben je niet de enige in huis? Dan kan het fijn zijn om jezelf een beetje af te schermen. Dit houten kamerscherm kun je gemakkelijk verplaatsen en heeft een leuk botanisch patroon.

8) Zuiver Time klok
Tick, tock, coffee o’clock! Geef deze handige klok een mooi plekje op je bureau.

9) Basiclabel Thom vintage tafel
Deze mooie vintage tafel geeft geen corporate werksfeer maar is juist heel sfeervol en warm. Deze tafel heeft een verhaal en is gemaakt van oud sloophout. Dit hout deed voorheen dienst als oude balken en vervallen fabrieken en pakhuizen in India. Sommige stukken hebben zelfs nog oude verfresten en dat maakt deze tafel duurzaam, uniek en charmant!

10) HKliving Bold&Basic mok
Koffie en thee drinken doen we uiteraard uit een mooie mok want daardoor smaakt het nét een beetje lekkerder.

10x thuiswerkfavorieten Emma wk2