Hèt moment voor een restyle – 2021 een goed begin

Hèt moment voor een restyle – 2021 een goed begin

Geschreven door: Karin 

De kerstboom kan de deur uit en we kunnen van start met onze goede voornemens. Ooo zo’n zin in! Wat zijn je plannen voor dit nieuwe jaar? Ga je aan het werk met de kerstkilo’s? Wil je een grote opruiming aangaan? Of ben je toe aan een gezondere leefstijl en -omgeving?

Tips voor een frisse start in huis
Voor de kerst maken onze accessoires plaats voor alle kerstdecoratie. Onze woondeco maakt ruimte en misschien worden er zelfs wel meubels verschoven of weggehaald zodat de kerstboom een mooi plekje krijgt. Nu het weer tijd is dat de kerstboom wordt opgeruimd en alle versiering naar zolder gaat, is het de uitgelezen kans om het interieur eens goed onder de loep te nemen. Want, wil je die accessoires wel weer terug? Op die plek? En kan de indeling in huis misschien niet anders? Dit is hèt moment voor een restyle in huis!

Vaak bij het weghalen van alle kerstversiering zet je haastig alle accessoires weer precies op de oude plek terug. Maar waarom? Hoe leuk is het om van dit moment gebruik te maken en direct te beginnen met je goede voornemens (als je die hebt ;-)).
Juist wanneer je moeite hebt met het wegdoen van de wat oudere (of kapotte) accessoires of meubels, is dit het moment om verandering in huis aan te gaan. Je hebt het immers toch al in je handen, toch? Een nieuwe woonaccessoire, zoals de 70’s voorraadpot van HKliving maakt bijvoorbeeld veel verschil.Licht?
Over kerstverlichting wordt vaak goed nagedacht. Maar de gewone verlichting in huis krijgt niet altijd de aandacht dat het verdient. En wanneer de kerstverlichting weg is, valt het extra goed op. Brengt de hanglamp bijvoorbeeld het subtiele licht dat je wilt? Of ben je toe aan de hanglamp Tarida. Misschien heb je behoefte aan een eyecatcher boven de tafel zoals de Atom hanglamp van BePureHome?

Zorg in ieder geval op een subtiele manier wel voor voldoende licht in huis, kies voor een extra wandlamp, tafellamp of vloerlamp. Verlichting is voor de sfeer in huis van groot belang. Met de juiste functionele-, basis- en sfeerverlichting komt een ruimte optimaal tot z’n recht. Er is heel veel keuze in verlichting en lichtbronnen. Via deze link geven wij je wat handvatten voor het kiezen van de juiste verlichting.

Sfeerbeeld 2 week 1


Groen in huis
Creëer voor jezelf een gezonde leefomgeving door veel planten in huis te halen. Je weet natuurlijk wel dat het gezond is om groene groenten te eten. Door hier de komende tijd lekker veel van te eten ben je die vervelende kerstkilo’s zo kwijt. Maar ook heel gezond is het om veel groen in huis te hebben. Want die mooie groene planten zijn niet alleen heel hip, maar dragen ook bij aan je gezondheid en welzijn. Planten zijn luchtzuiverend en reguleren de luchtvochtigheid in huis omdat er via de planten continue vocht verdampt. Niet alle planten hebben deze skills, maar met onder andere de Monstera, Ficus, Dracaena en Hedera helix zit je goed. Nu heeft niet iedereen groene vingers, en in dat geval adviseren wij je er een paar ‘net-echte’ planten van WOOOD bij te zetten. Wist je dat er in het interieur nu ook plantentafels zijn?

sfeerbeeld 3 week 1

Sfeerbeeld kunstplanten week 1


Dé trends
Als trend dit komende jaar kunnen wij je alvast verklappen dat de bruintinten voorlopig nog flink doorzetten en het gebruik van natuurlijke materialen zal ook veel worden gebruikt. Ontdek het Naturel wonen.
Als accessoire is een grote vaas met een of meerdere takken echt een item van deze tijd. Het kan eigenlijk van alles zijn dat je erin stopt, bijvoorbeeld: Planta, een pluim kunstbloemen, een groene tak, of bloem.

Ook wij beginnen 2021 met een frisse nieuwe start, er komt veel nieuwe collectie binnen en daar maken wij graag plaats voor, dus ruimen we lekker op! Check… onze SALE is weer aangevuld.

,,Happy shopping”