Keukengeheimen; inspiratie en stylingtips voor elk keukentype

Keukengeheimen; inspiratie en stylingtips voor elk keukentype

Geschreven door Karin 

Aan de hand van verschillende persoonstypes geven wij inspiratie over styling in de keuken. En hoe je het beste kunt omgaan met de niet-stylische maar o zo nodige apparatuur.

Ben je een harmonieus, ingetogen type en een natuurliefhebber? Dan wil je in de keuken ook weinig drukte. Een basic keuken met mooie materialen in rustige neutrale kleuren passen hier goed bij.
De kastenserie Bonk heeft diverse modellen en een serene uitstraling. Bijvoorbeeld de Bonk met dichte of glasdeuren past hier perfect bij. In de verlichting en accessoires kun je een natuurlijke sfeer creëren en samenhang van kleuren. Om een keuken als deze goed tot zijn recht te laten komen zijn diverse kruidenpotjes aan te raden en een eyecatcher zoals de vaas Winton en uit praktisch en stylisch oogpunt de opbergpotten Vessel.

Een moderne stijl zal zeker in de smaak vallen bij zeer innovatieve en nieuwsgierige types. Een strakke keuken met een enkele nuttige accessoire, zoals bijvoorbeeld een stijlvolle broodplank. Het kookboek krijg een mooie plek, de blender mag er staan en verder is de apparatuur zoals de koffieautomaat geïntegreerd in de kasten van de keuken zelf.Ben je vastberaden met een sterk gevoel voor structuur en organisatie? Dan is jouw keuken tot in de puntjes gestyled. Gebruik bijvoorbeeld een bepaald kleurenpallet in het servies en voer dit door in andere accessoires en de verlichting. Ook een wandplank is perfect voor in deze keuken. Je kunt er je schalen zoals de Tampah showen afgewisseld met een gave theepot zoals de Cast. De keuken apparatuur berg jij ook liever op zodat het uit het zicht is. De Barn schuifdeurkast is hiervoor ideaal. Je schuift gemakkelijk de dichte deur opzij en je hebt alle apparatuur binnen no-time tot je beschikking.

Wanneer je een spontane gepassioneerde keukenprins of -princes bent, dan past een dynamische keuken met verschillende kleuren bij jou. Het keramiek van HKliving past hier goed bij, ontdek de hele verzameling. De keuken komt tot leven met fel gekleurde bloemen en ook planten en kunst zoals het antique flower doek aan de muur zal hier niet ontbreken.Dynamisch en speels. Ben je een open minded persoonlijkheid en hou je van complex en gevarieerd? Dan haal je graag inspiratie uit je omgeving en past een open keukenkast zoals de June vakkenkast bij jou, of het Splurge wandrek van BePureHome waar alles gezien mag worden en je creativiteit gevoed wordt.

Swing sfeerbeeld 3

Veel kookplezier!