Klein gebaar, groots effect!

Klein gebaar, groots effect!

Geschreven door: Natasja 

Kijk je wel eens rond in je interieur met het gevoel dat er wat warmte en gezelligheid mist? Al snel ben je dan geneigd dit op te lossen met kussentjes en andere kleine accessoires. Neem je inrichting eens kritisch onder de loep. Poefs, krukjes en bijzettafels zijn van die fijne kleine meubels die net de finishing touch kunnen geven aan je interieur. Ze hoeven niet alleen maar leuk en decoratief te zijn, maar ze zijn ook een handige toevoeging in je huis.

Doorbreken gewoontes
Heb jij ook een traditionele salontafel? Gewoon zo één die daar ook echt voor bedoeld is? Bedenk dan eens of het niet spannender is om deze te vervangen voor een set bijzettafeltjes om je zithoek wat meer spanning te geven. Ga dan niet op zoek naar een setje die bij elkaar hoort, maar zoek juist zelf naar een mooie combinatie. Kleine switch, maar het kan net wat meer speelsheid en persoonlijkheid toevoegen. Combineer bijvoorbeeld een metalen bijzettafel als Ayah met een natuurlijke houten variant als Mesa. De ronde vormen van de tafels geven vriendelijkheid en zachtheid aan de strakke lijnen die je vaak in de zithoek terug vindt.

Mijn top 3 uit de webshop:
  1. Selected by Luana bijzettafel
  2. Selected by Ayah bijzettafel 
  3. HKLiving Round bijzettafel 
  

Podium voor accessoires
Geef de accessoires die je in huis hebt eens een podium en laat ze zo extra opvallen! Zet die mooie plant bijvoorbeeld een beetje omhoog, gegarandeerd dat hij ineens veel meer opvalt. Ook kun je een lage poef gebruiken met een mooi dienblad erop, verzamel hier je vazen, kandelaren en een mooie tafellamp. Zo heb je direct een sfeervol hoekje in huis. En natuurlijk kun je die poef er ook gewoon bijpakken als je een extra zitplaats nodig hebt óf als je lekker onderuit gezakt in je stoel hangt als voetenbankje. Zo heeft een meubelstuk meerdere functies, altijd handig.

Mijn top 3 uit de webshop:
  1. WOOOD Sara poef teddy
  2. vtwonen pearl poef 
  3. Selected by Becky poef 
Klein gebaar, groots effect 2
  

Alleskunner
Een krukje is een echte alleskunner in huis! Gebruik hem bijvoorbeeld als éxtra zitplaats, tafeltje, nachtkastje, plantentafel. Do we need to say more? De Laurie kruk van WOOOD is een perfect voorbeeld van een alleskunner zijn. Je kunt de top van de kruk verwijderen, dan heb je plotseling een onwijs handige bijzettafel!

Mijn top 3 uit de webshop:
  1. WOOOD Laurie kruk
  2. Selected by waterhyacint kruk  
  3. Selected by Zuri kruk  

  

Hopelijk zit je nu boordevol ideeën om thuis mee aan de slag te gaan. We zien het resultaat graag terug in een foto bij onze ‘Bij jou thuis’. Leuk!