Shop de Lonneke fauteuil en doneer aan LINDA.FOUNDATION

Shop de Lonneke fauteuil en doneer aan LINDA.FOUNDATION

Update 20-12-2022: Dit project is afgerond. Wij zijn trots op het opgehaalde bedrag van € 15.400,- Bekijk hier het bericht van LINDA.nl  

Leuk project: We staan in LINDA. magazine 207 met de Lonneke fauteuil! In samenwerking met Lonneke Nooteboom en LINDA.FOUNDATION hebben we een fauteuil met key piece kussen ontworpen. De Lonneke fauteuil is exclusief verkrijgbaar bij Basiclabel en in een beperkte oplage beschikbaar. De helft van de opbrengst per fauteuil gaat naar de LINDA.FOUNDATION*.

Met deze eye-catcher haal je een trendy, tijdloos model in huis en steun je tegelijkertijd een goed doel! De fauteuil is gemaakt van een 100% polyester stof in een naturel tint en is voorzien van een kleurrijk key piece kussen voor extra comfort. 

• Fauteuil ontworpen in samenwerking met Lonneke Nooteboom
• Limited edition! 
• De helft van de opbrengst gaat naar de LINDA.FOUNDATION* 
• Stof in naturel tint met kleurrijk key piece kussen 


*De LINDA.foundation is een foundation bestemd voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen. De helft van de opbrengst van deze Lonneke fauteuil wordt geschonken aan LINDA.foundation om deze gezinnen te steunen.