Kleur brengt voorjaar in je interieur

Kleur brengt voorjaar in je interieur

Ben je ook zo klaar met al die storm, regen en wind? En ben je toe aan het voorjaar? Voeg dan alvast wat kleur toe aan je interieur, zo haal je het voorjaar gewoon naar binnen. Want met die storm gaan we toch liever niet naar buiten. 

Kies je kleur

Daag jezelf uit en ga eens voor kleur! Kleur doet veel voor je interieur. Het geeft een bepaalde sfeer en stijl, maar misschien wel het belangrijkste: het geeft persoonlijkheid aan je woning. Onze tip: Kies een kleur die jij mooi vindt en blijf in deze kleurfamilie. Op deze manier voorkom je dat het een onrustig geheel wordt. Bedenk wel goed dat een kleur ook een bepaalde sfeer meebrengt. Blauwtinten geven bijvoorbeeld een koele sfeer, terwijl geel en roodtinten een warm gevoel geven.

BePureHome Rodeo banken in kleur


Ruimte is bepalend
De ruimte is vaak bepalend voor het kiezen van een kleur. Is je huis niet zo groot? Pas dan op met te veel donkere kleuren, dit kan de ruimte nog kleiner doen ogen. Ook felle kleuren kunnen op je af komen. De kunst is dan doseren. Zo kun je bijvoorbeeld met een statement item werken als een Rodeo bank in een oker tint. Kies er dan wel voor om de rest van het interieur wat rustiger te houden. 

Klein maar fijn
Verander je vaak van interieur? Of hou je van iets subtieler? Dan is een bank misschien niet helemaal het juiste meubelstuk voor een opvallende kleur. Kies dan voor een fauteuil of eetkamerstoelen. Ook is het leuk om bijvoorbeeld te kiezen voor twee andere eetkamerstoelen aan je eettafel. Kijk bijvoorbeeld naar de Vogue eetkamerstoel, die is er in veel verschillende tinten die goed met elkaar combineren. Dit geeft een speels effect en is ook makkelijk te wijzigen als je toch weer voor een andere kleur gaat. 

BePureHome Vogue eetkamerstoel en fauteuil


Accessoires
Houd je het liever subtiel? Geen probleem! Met accessoires kun je ook heel veel bereiken. Kijk eens naar het Meert wandrek in een gouden tint. Plaats hier een leuke poster in, of een slanke kandelaar en je hebt een eyecatcher aan de wand. Ook kussens of een vloerkleed in een leuke kleur doen veel voor een ruimte. Opties genoeg! Waar en op welke manier voeg jij kleur toe in je interieur? Laat het ons zien een geef een kijkje bij jou thuis. Vinden we leuk!