Multifunctioneel item

Multifunctioneel item

Ze zijn absoluut onmisbaar in het interieur van nu; poefen en krukken! Je hebt er nooit te veel en ze zijn overal in huis te gebruiken. Als extra zitplek in de woonkamer als je veel mensen over de vloer krijgt, of als bijzitter in je studeerkamer. In de slaapkamer dient dit item als ideaal tafeltje naast je bed en in de hal is een zitje best handig bij het aantrekken van je schoenen.

Op je poef
Een poef of hocker is perfect voor bij de zithoek. Met een poef als voetenbankje, zit je heerlijk comfortabel met je voeten omhoog. Een poef is daarnaast een uitkomst als er net even meer zitplek nodig is of plaats er een dienblad op en je hebt zomaar een nieuw bijzettafeltje! Door krukken van verschillende hoogtes en materialen in een groepje bij elkaar te zetten, maak je een unieke salontafel die je steeds weer kunt veranderenMet een gekleurde poef kun je een bepaalde kleur laten terugkomen in je interieur, waardoor je meer balans brengt in het geheel. Een kruk is heel geschikt als bijzettafeltje in bijvoorbeeld een ongebruikt hoekje in de huiskamer. Het kan een prachtig plekje zijn voor een mooie plant of een vaas met bloemen.

Wat is jouw stijl? 
Krukken en poefen heb je in veel verschillende stijlen en materialen. Robuuste krukken van hout doen het goed in een stoer interieur en staan ook heel pittig in een kinderkamer. Metaal en metaal in combinatie met hout zijn mooie eyecatchers in een industrieel interieur. Houten krukjes met een gevlochten zitting zijn behalve multi-inzetbaar ook nog eens erg decoratief. Met poefen in allerlei maten en materialen kunnen je jouw interieur echt een heel chique uitstraling geven, of er juist een speelse verrassing van maken. Creëer een gevoel van luxe met prachtige poefen van zacht fluweel in rijke kleuren. Houd je meer van basic of stoer, dan past een poef van vilt misschien beter bij je of een robuuste hocker van recycle leer.

Zo, nu lekker met de voeten op je leuke poef! 

Spider kruk vtwonen - Sara poef okergeel WOOOD