Een werkplek in huis

Een werkplek in huis

Als je vanuit huis werkt of je studeert, dan is een prettige werkplek natuurlijk heel belangrijk. Hoe aangenamer de werkplek is, hoe beter je prestaties zullen zijn.

De ideale werkplek creëer je helemaal zelf!
Wat het ideale bureau is, is voor iedereen verschillend. Heb je de ruimte en heb je ook veel ruimte op- en in je bureau nodig, dan is een bureau met een groot werkblad en lades een uitkomst. Bureau Dennis, maar ook het bureau Oxford zal je zeker aanspreken. Wil je een werkplek in de woonkamer creëren, dan zet je daar liever geen robuust bureau neer. Een sidetable is hier een slimme keuze, omdat die vaak slanker is en daardoor op meerdere plekken kan staan. Inklaptafel Sharing is een uitkomst als je minder ruimte hebt. Sharing is multifunctioneel en kan dienst doen als bureau, sidetable én eetkamertafel. Ook een klein bureautje zoals Open Up kan prettig werken. Open up is een bescheiden formaat bureau dat dichtgeklapt kan worden tot sidetable

Zit je goed?
Een goede stoel op je werkplek is een must. OMG van Zuiver en Fos van Wood Exclusive zijn luxe bureaustoelen, beiden met handige wielen en een goede zit die bovendien in hoogte verstelbaar is. Liever geen bureaustoel in de woonkamer? Een eetkamerstoel kan natuurlijk ook! Deze is gemakkelijk aan te schuiven wanneer je stoelen tekort komt. Is je stoel precies goed voor aan tafel, maar iets te hard om lang op te kunnen werken, leg er dan een zachte vacht in.

Spot aan 
Goed licht om bij te werken is erg belangrijk. Hector van Woood is een stoere bureaulamp, één van onze favorieten is bureaulamp Broker van Zuiver. Een prachtige tafellamp als Pien is ideaal, omdat de kap verstelbaar is. Zo heb je sfeerlicht als hij recht staat en licht om bij te werken als de kap gekanteld is. Heel handig als je werkplek in de huiskamer is!

Opgeruimd 
Een rommelig bureau betekent vaak ook een rommelig hoofd. Hang je belangrijke briefjes met klemmetjes of magneten aan een memo draadbord. Hier kun je natuurlijk ook foto’s aan hangen om het geheel wat meer sfeer te geven. Je tijdschriften ruim je stijlvol op in Magazine opbergrek. Je pennen zet je in een pennenhouder en stop losse rommeltjes in een mooi industrieel bakje. Het oog wil ten slotte ook wat! Met een kleine afvalbak bij je werkplek houd je het allemaal netjes opgeruimd.

Afstylen
Een plant zorgt voor zuurstof en sfeer. Zet een mooie plant op je bureau in een gave pot zoals Guus. Hang een stoere klok boven je werkplek en doe je zelf een leuke koffie- of theebeker cadeau! Met een muziekje op je oren kun je je beter afsluiten van je omgeving en je daardoor ook beter concentreren. Bovendien maakt zo’n mooie muziekspeaker het geheel echt compleet.

Met zo’n heerlijke werkplek is werken geen straf!
Werkze...