Volop zomer

Volop zomer

Je kunt er nu echt niet meer omheen, het is volop zomer en dat lijkt ook nog wel even zo te blijven. Binnen laten we alles even voor wat het is, we willen vooral niet binnen zijn. De inrichting van het balkon, het dakterras, de veranda en de tuin vraagt onze aandacht en dat vinden we helemaal niet erg. Waren we in de lente nog druk in de weer met plaids en vachtjes vanwege de frisse avonden, nu rennen we af en aan met gieters vol water om de dorstige planten te redden. Maar we willen vooral volop genieten en relaxen, als we dat thuis doen, doen we dat het liefst buiten.


  

Loungen 
Helemaal van nu is de binnen-buiten stoel. Deze stoelen en ook bankjes zijn geschikt voor buiten, maar ogen niet als typische buitenmeubelen. Voor de dagen dat het zonnetje zich niet laat zien, kan de stoel gewoon binnen staan en brengt daar een zomers sfeertje in je interieur. Niets is fijner dan lekker loungen in je tuin of op je balkon als het zulk mooi weer is. De absolute tuintrend van deze zomer is rotan. Stoelen, fauteuils en bankjes van rotan zijn stevig en zitten heerlijk comfortabel. Rotan maakt van een groene tuin een echte tropische oase waar je helemaal tot rust kunt komen. Het rotan van deze tijd is in veel hippe kleuren en designs verkrijgbaar, maar ook naturel is het prachtig. Neem je rotan stoel mee naar binnen en geef je interieur een botanische twist. Klassiek of modern, rotan past bij elk interieur. Geïnspireerd op rotan zijn binnen-buiten stoelen die gemaakt zijn van kunststof rotan of nylon draad. Zo’n trendy stoel zorgt binnen en buiten meteen voor een zomers gevoel.

Finishing touch
Een zomers gekleurd kussen of een kussen met een botanische print maakt het plaatje wel echt af, bovendien zit het extra comfortabel. Tot en met 10 augustus geven we maar liefst 30% korting op heel veel buitenartikelen, je viert gewoon vakantie in je eigen tuin!

We Love Summer!