Banner vtwonen.jpg

Ontdek de nieuwe kastensystemen uit de vtwonen collectie!

De nieuwe collectie van vtwonen staat in het teken van opbergen. Met Modulair en Daily, twee flexibele systemen uit de vtwonen collectie, kun je alle kanten op. 

Samantha
Samantha
Brand Manager

De nieuwe collectie van vtwonen wordt gevormd door aardse kleurtinten en natuurlijke materialen. Zo haal je de natuur in huis en creëer je een rustgevend geheel. In het gehaaste leven dat we steeds vaker hebben, is het extra fijn om thuis helemaal tot rust te kunnen komen. De nieuwe flexibele kastensystemen van vtwonen helpen je daarbij, want hierbij draait het allemaal om eenvoud en een minimalistisch design.

Creëer een unieke kastenwand met Modulair

Het Modulair kastensysteem is tijdloos en kun je eindeloos combineren. Van een indrukwekkende kastenwand tot een stijlvolle oplossing voor een smalle nis en van een stijlvol tv-meubel tot aan een speels dressoir. Het matte eikenfineer zorgt voor een warme uitstraling en is makkelijk te combineren in diverse interieurstijlen. De deuren zijn voorzien van een push-to-open-systeem dat ervoor zorgt dat het totaalbeeld rustig blijft en tevens heel handig is met kids in huis.

Woonaccessoires en persoonlijke items

Met dit kastensysteem kun je dichte en open vakken met elkaar afwisselen voor een mooi geheel. Zo is er genoeg plek om je mooiste woonaccessoires uit te stallen en om bijvoorbeeld de afstandsbediening of stapels met post in op te bergen. Het inrichten van een open kast kan soms best lastig zijn, daarom delen we een aantal tips van onze interieur specialist, zodat je meteen aan de slag kunt.

''Bij het inrichten van een open kast kun je het beste twee accentkleuren kiezen, waarbij je de woonaccessoires uiteindelijk sorteert op kleur.  Zo zie je op de bovenste plank de Cubist vaas uit de BePureHome collectie in combinatie met een  schaal van Urban Nature Culture voor een mooi geheel. Hierbij wordt er afgewisseld in hoogtes voor een speels effect. Laatste tip; sorteer dezelfde soort woonaccessoires in kleine groepjes voor rust en balans. Zoals boeken bij boeken en vaasjes bij vaasjes.''

new _Eekhoorn VT-2268.jpg
new _Eekhoorn VT-2400.jpg

Shop de stijl én kopieer deze setting naar je eigen interieur

Vind dé perfecte opbergoplossing met Daily 

Het Daily kastensysteem is dé perfecte opbergoplossing voor in huis. Zo kun je dit kastensysteem gebruiken als stijlvolle kledingkast in de slaapkamer, als compacte schoenenkast in de hal, als trendy servieskast in de eetkamer of als tijdloos dressoir in de woonkamer. Het Daily kastensysteem is gemaakt van grenenhout in een vergrijsde zandtint die prachtig past in een rustig interieur. Om je een idee te geven hoe zo’n combinatie eruit kan zien, hebben de stylisten van de vtwonen huiscollectie verschillende elementen samengevoegd. Zo zie je hier bijvoorbeeld een walk-in closet voor in de slaapkamer.

new _Eekhoorn VT-2291.jpg
new _Eekhoorn VT-2310.jpg

Shop de stijl én kopieer deze setting naar je eigen interieur

Inspiratie voor unieke combinaties

De designers van de vtwonen huiscollectie nodigen je uit om met dit kastensysteem out of the box te denken. Zo kun je bijvoorbeeld een bureau tussen de onderdelen van het kastensysteem klemmen voor een uniek geheel. Door middel van deze opzet creëer je bijvoorbeeld een subtiele werkplek in de slaapkamer die tevens zorgt voor genoeg opbergruimte. Kun je nog wel wat extra inspiratie gebruiken bij het inrichten en stylen van een kast? Interieur specialist Kim deelde in dit blog artikel genoeg tips die je meteen in de praktijk kunt brengen!

400494-M-400493-M-400491-M-373587-N-373533-M-373940-Z-01 SF VT Daily closet single double Bodi poef Alya vloerkleed Romee.jpg
400496-M-01 SF VT Daily closet double 200x100 grenen dakagrau.jpg

Shop de stijl én kopieer deze setting naar je eigen interieur

Gemaakt in eigen fabriek in Nederland

Wist je dat beide kastensystemen worden geproduceerd in Nederland? Deze artikelen zijn dus Made in Holland en het hout dat gebruikt wordt voor het produceren van deze meubelstukken heeft een FSC-keurmerk. Dit keurmerk is internationaal en garandeert dat grondstoffen voor houtproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Ook in 2023 speelt aandacht voor duurzaamheid een grote rol bij Basiclabel, met deze meubelstukken haal je een lokaal geproduceerd artikel in huis maar wel volgens de laatste woontrends!