We love brass

We love brass

Onze mode en ons interieur worden beïnvloed door wereldwijde trends. Veel van die trends komen tientallen jaren later weer terug. Dat zien we in de modewereld , maar ook in het interieur. In de jaren zeventig zag je veel goudkleur en brass. Dat stond toen voor rijkdom, glitter en glamour. In ons huidige interieur zien we deze tinten weer helemaal terug, nu wel meer retro chic met een stoere touch, een knipoog naar de Seventies!

Touch of gold
Echt goud is een edelmetaal en natuurlijk erg kostbaar, dat straalt het ook uit. Woonaccessoires van echt goud zouden onbetaalbaar zijn, en daarom zijn er mooie betaalbare varianten met de rijke uitstraling van goud. Waar wij gek op zijn is; brass, of geelkoper, dit is een legering van koper en zink. Koper en zink zijn allebei moeilijk te gieten en zink is ook niet te smeden. Maar de combinatie van de twee is zowel goed te gieten als te smeden. Nog een leuke bijkomstigheid is dat geelkoper mooi blijft en zijn prachtige kleur behoudt. Die goudgele brass kleur waar we zo van houden. We love brass!

Brass up your home!
De laatste jaren zien we kussens, poefjes, fauteuils en sofa’s van warm okergeel fluweel ons interieur binnen sluipen. Ook aan andere meubels wordt de goudgele kleur nu toegevoegd. Tafeltjes en bijzetrekken zoals bijvoorbeeld de GODDESS van brass met glas. Prachtige ladekastjes zoals GLAMM met brass accenten en ook brass lampen die een goudgele gloed verspreiden. Het lijkt wel of alles mooier wordt en beter tot zijn recht komt door brass. Vind je een kastje of een tafeltje met brass te gewaagd in je interieur, vergis je niet; brass past echt in elk interieur, bij elke stijl. Je kunt natuurlijk ook klein beginnen, er zijn namelijk prachtige accessoires van brass zoals de brass VEREN, maar er bestaan ook genoeg kandelaars of potjes. 

Maak er je eigen feestje van, het kan echt niet te gek! Brass accessoires