Betalen

 • Betaalmethoden

  Je kunt via onze webshop gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden:

  • Betaling per iDEAL & Bancontact
   Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL of Bancontact, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Na ontvangst van jouw betaling bevestigen wij de bestelling en worden de artikelen met in achtname van de opgegeven levertijd toegeleverd.
    
  • Betaling via je eigen PayPal account
   Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie "Achteraf Betalen" kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven.
    
  • Betaling per Creditcard
   Bij deze betaalmethode kun je betalen met jouw Master-, AMEX-, Maestro- of VISA-card. De transactie wordt afgewikkeld door de vertrouwde en beveiligde omgeving van Payment Service Provide PAY.
    
  • Betaling per Riverty (voorheen Afterpay)
   Met Riverty kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met Riverty betaal je alleen voor wat je houdt. Daarom: betalen doe je áchteraf! Let wel op: de retourvoorwaarden van basiclabel.nl blijven altijd leidend.
    
  • Betaling per in3
   Bij een bestelling met een orderwaarde groter dan €50,- heb je de mogelijkheid om (zonder rente) in 3 termijnen te betalen. De eerste termijn betaal je direct via iDEAL en de tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Momenteel is in3 alleen beschikbaar in Nederland, maar er wordt hard gewerkt om deze service op korte termijn ook in België aan te bieden.
    

  Voor meer informatie over het bestelproces, bezorging en service, klik hier.

   

 • Terugstorttermijnen

  Wij zullen de betaling van het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten, zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding op jouw rekening terugstorten.