Cadeaubonnen

 • Kopen

  Je kunt bij Basiclabel online een digitale cadeaubon kopen van €5, €10, €25, €50, €100 of een vrij in te vullen bedrag. In onze winkels in Hoorn kun je terecht voor fysieke cadeaubonnen. Een digitale cadeaubon is zowel online als in de winkels te gebruiken. 

 • Inwisselen

  De nieuwe digitale cadeaubonnen die online verkrijgbaar zijn kun je heel gemakkelijk digitaal inleveren door de code die op de cadeaubon vermeld staat in te vullen in het daarvoor aangegeven veld tijdens het afrekenproces. 

  Fysieke cadeaubonnen met de code beginnend met 'KXX' (waarbij op de plaats van de XX'en een getal staat) kun je ook online gebruiken en wel op de volgende manier:

  Wanneer je een fysieke cadeaubon wilt inleveren bij een bestelling via de webwinkel kun je een foto maken van de code op de cadeaubon en deze in een mail naar info@basiclabel.nl naar onze klantenservice sturen, met daarbij het artikelnummer van het artikel dat je wilt bestellen en daarbij jouw naam en adresgegevens + bezorgadres. Naar aanleiding van de mail ontvang je een orderbevestiging/factuur waarop de cadeaubon in mindering is gebracht en het eventueel nog openstaande bedrag. Na ontvangst van het nog openstaande bedrag wordt de bestelling - met inachtneming van de levertijd - verzonden.
   

 • Kortingscode

  Indien er een kortingscode actief is (houdt hiervoor onze nieuwsbrief, Facebook en Instagram in de gaten) kun je de code gebruiken door tijdens het afrekenproces de code in het daarvoor aangegeven veld in te vullen.