2020 Inspiratie

2020 Inspiratie

Een nieuw jaar betekent in interieurland een nieuwe collectie. Veel van onze merken presenteren hun nieuwste collectie as we speak op de beurs in Keulen. Dit is altijd een leuk moment en dit willen wij jullie uiteraard niet onthouden! Daarom deze sneak preview van ons.

Aanwinst
Onze inkopers beoordelen de nieuwe meubels en accessoires op Basiclabel DNA. Dit DNA is moeilijk te omschrijven. Het is een gevoel, een beleving, maar ook het creëren van een goede combinatie. Gedurfde en eigenwijze combinaties geven vaak het leukste resultaat. Dit houdt het ook een beetje spannend! Vaak doet een kleine aanpassing al wonderen. Tip: Gebruik grote accessoires in plaats van allemaal klein spul, dit maakt het namelijk snel rommelig.

Begin met een goede basis
De basis houden wij basic en rustig, maar een gewaagde kleur mag zeker! Trendkleuren op dit moment zijn; bruin, blauw en terra/roest. Groene tinten mag je ook zeker nog behouden. Een combinatie van materialen spotten wij regelmatig. Zoals een combinatie van glas met koper in verlichting, of hout in combinatie met leder(look) items. Qua stoffen wint velvet het nog steeds. Velvet is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, eenvoudig in gebruik. Ook met kinderen behoort een velvet bank of fauteuil dus tot de mogelijkheden.

Natuurlijke uitstraling
Het zal je niet verbazen dat wij blij worden van meubels en accessoires in naturel look. Een rotan lampenkap, vazen in organische vormen; wij zijn fan! De Gravure serie van WOOOD Exclusive is echt een eye catcher in je interieur. Het zijn solide kasten gemaakt van massief hout. De ingevreesde latten geven de kasten een speels effect. De serie is tevens verkrijgbaar in het zwart en bestaat uit een dressoir, tv-meubel en een hoge kast. Binnenkort te bestellen in onze shop! 

Favorieten
Raak geïnspireerd door deze beelden. Ga aan de slag met vintage items of probeer een ander kleurtje op de muur. Takken en (kunst)planten in grote vazen zijn ook een echte aanrader! Binnenkort voegen wij alle nieuwe styles toe in de webshop. Blijf up-tot-date via onze socials en nieuwsbrief. Wij zijn ook benieuwd naar jouw favorieten en vinden het heel leuk als je dit deelt op social en via onze pagina ‘Bij jou thuis’.

Inspireren en delen maar! #bijjouthuis


Verlichting Housedoctor - WOOOD Bloom sofa - palm kunstplant - tate bijzettafels

Verlichting - WOOOD Mees bed junior