Frisse start!

Frisse start!

De feestdagen zijn voorbij en we zitten alweer in de tweede week van het nieuwe jaar… De kerstboom en kerstspullen zijn weer opgeborgen en het is tijd voor een frisse start. Nu alle kerstversiering weer weg is kan het wat killig en leeg aanvoelen. Tijd om je interieur eens onder de loep te nemen. Wat heeft 2020 voor ons in petto op het gebied van interieur? 

Het is koud buiten en nog steeds brengen we veel tijd door binnenshuis. Niets is fijner dan een huis wat ook echt als een thuis aanvoelt. Na alle feestdagen en de drukke decembermaand is het fijn om eens goed naar je interieur te kijken. Misschien is het wel tijd voor een nieuwe kleur op de wanden, of een comfortabele fauteuil bij de bank. Houd die ‘Blue Monday’ dit jaar lekker buiten de deur. Neem tijd voor jezelf en rommel lekker in huis. Want als je een fijne plek hebt om je lekker terug te trekken is die ‘Blue Monday’ ineens zo erg niet meer… 

Sfeerbeeld Lofty, Rack en Thom unieke tafelWarme tinten
De nieuwe trendkleur is bruin, in allerlei verschillende schakeringen. Klinkt dit wat spannend in de oren? Geen zorgen. Je kunt deze kleur toepassen in echt ieder interieur en er zo je eigen draai aan geven. Combineer het bijvoorbeeld met wit voor een frisse uitstraling! Bruin is het nieuwe zwart, het geeft namelijk veel warmte en sfeer. Daarbij combineert het ook makkelijk met natuurlijke materialen zoals de droogbloemen die momenteel niet meer weg te denken zijn uit onze woonkamers. 

Sfeerbeeld Elizabeth en Rodeo


Organische vormen
Ronde eettafels, afgeronde hoeken bij de fauteuils als de Lofty en ronde lampen. Deze ronde vormen maken een woonruimte zacht en vriendelijk en doorbreken de strakke, rechte lijnen. Deze ronde en organische vormen zijn veelal geïnspireerd op de natuur. Voordeel van een rond meubel is dat het ook gemakkelijk in kleinere ruimtes past, omdat het minder ruimte in beslag neemt. Een echte win-win situatie, aangezien woonruimte steeds schaarser wordt in de volle steden. 

De komende week lanceren wij onze nieuwe collectie, genoeg nieuwe items voor in jullie frisse interieurs!