Binnenkijken: de zolder make-over van @interieurvanmies

Interieur specialist Kim deelde eerder al in deze video op ons YouTube kanaal de ideale tips voor het inrichten van een thuiswerkplek. Maar binnenkijkers zijn altijd leuk, toch? Daarnaast zijn we ook altijd benieuwd waar onze producten terecht komen en hoe ze gestyled worden. In samenwerking met Michelle van @interieurvanmies laten we haar zolder make-over zien, want dit project stond al een tijdje op haar to do list, zodat ze als ondernemer werk en privé meer kan gaan scheiden. Kijk mee naar de make-over en laat je inspireren door het Japandi-Scandi interieur van Michelle.

Samantha
Samantha
Brand Manager

Binnenkijker

Michelle woont samen met haar man Wyb en dochtertje Philou in een huis dicht aan de zee. Op haar Instagram account @interieurvanmies deelt ze de mooiste kiekjes van haar prachtige interieur in Japandi-Scandi stijl. Als interieurstyliste heeft Michelle samen met haar team al meer dan 1000 huizen mogen inrichten. Je kunt dan ook zien dat haar interieur met zorg en liefde is samengesteld, wat zorgt voor een mooie eenheid! Benieuwd hoe Michelle aan de slag is gegaan met de make-over van de zolder? Scroll dan snel door! Start met een goede basis en kies voor een bepaald kleurthema. Michelle gebruikte de populaire tafel met betonlook uit de collectie van WOOOD. Sinds kort ook verkrijgbaar in het donkerbruin, helemaal passend in het thema dat Michelle in gedachte had voor deze make-over.  

"Een bureau hoeft niet altijd een bureau te zijn. Wij hebben een kleine ruimte maar wel behoefte aan een groter werkoppervlak. Ik moet immers mijn stalen heel fijn uit kunnen leggen. Deze WOOOD tafel is dan voor ons ook ideaal. Je maakt met een ronde tafel onwijs goed gebruik van de ruimte en je kunt er zelfs meer stoelen aanschuiven". 

image00001.jpeg
1U0A6318.JPG

Shop de stijl van Michelle

Een werkplek mag inspireren

Ondanks dat deze ruimte zich op de zolder bevindt oogt het toch licht en warm, zodat je je goed kunt terugtrekken om productief te zijn. Michelle maakt gebruik van natuurlijke materialen, warme aardse accentkleuren en meubels die mooi met elkaar blenden. Zo combineert ze de tafel met een stoel uit de collectie van BePureHome. Deze stoel heeft subtiele ronde vormen en een strak minimalistisch design. 

"Of je nu interieurstylist bent of niet, een werkplek mag inspireren! Ik vind het fijn dat ik mooie meubels zie wanneer ik aan het werk ga en dit motiveert mij extra. Zo moet een stoel goed zitten, maar ook in het geheel passen. Je kunt voor een bureaustoel gaan, maar tegenwoordig functioneren diverse eetkamerstoelen ook prima als alternatief". 

image00002.jpeg
image00007.jpeg

De juiste accessoires

Maak je werkplek persoonlijk door middel van inspirerende magazines en accessoires die zowel functioneel als een blikvanger zijn. Stijl af met minimale, subtiele accessoires van glas, metaal en hout voor een speels effect. Hét key item voor Michelle haar werkplek is het prikbord dat rust brengt in haar hoofd. En dat is wel zo fijn in deze wereld waar alles al snel genoeg gaat. Het nodigt je uit om je eigen mood- of memobord te maken, met notities, foto's, tekeningen en meer. 

"Een thuiswerkplek mag van mij ook best Homey aanvoelen. Maak het persoonlijk door een mooi stapeltje tijdschriften of foto's van dierbaren. Een opgeruimde werkplek zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren. De opbergpotten van WOOOD zijn heel mooi en zorgen er ook voor dat ze kleine rommeltjes verbergen''.

Om extra sfeer te creëren selecteerde Michelle een kunstboom die past in de Japandi-Scandi sfeer die in haar gehele huis terugkomt. De appel kunstboom uit de collectie van WOOOD heeft roze/rode blaadjes en blend heel mooi in het gekozen kleurthema van de ruimte.  

"Wist je dat planten ervoor zorgen dat je eerder tevreden bent en je je blijer voelt? Dat is blijkbaar zo. Een plant wordt vaak vergeten in een werkruimte, super zonde. Het is een mega sfeermaker en daarnaast voel je je er beter door. Mocht je nu net zoals wij wat minder lichtinval hebben (het is immers de zolder), dan kan je ook voor een kunst item gaan. Behalve de luchtvochtigheid heb je dezelfde voordelen''.

image00003.jpeg
image00005.jpeg

Shop in de stijl van Michelle

Laat je inspireren door de favorieten van Michelle en creëer van de zolder een stijlvolle (thuis)werkplek! Klik hier voor haar favorieten. Benieuwd naar de vorige binnenkijker voor nog meer inspiratie voor je werkplek? Klik dan hier en kijk mee in de jaren 30 woning van Melanie. 

Bekijk de favorieten van Michelle
extra 2.jpeg
1U0A6322.JPG