65 WVOJH ´┐¢ Grootebroek.jpg

Gezien op tv: de New Gravure dressoirs van WOOOD Exclusive

De New Gravure dressoirs van het merk WOOOD Exclusive zijn gebruikt door stylist Eva van de Ven in het tv programma #vtwonenweerverliefdopjehuis. Wij zijn altijd benieuwd waar onze producten terecht komen en hoe ze gestyled worden! Laat je inspireren door de styling van Eva en ontdek hoe je de New Gravure dressoirs in je eigen huis kunt plaatsen. 

Styling: @evandevenstyling - Fotografie: @sonjaveldafotografie⁠

Samantha
Samantha
Brand Manager

Ontdek & shop de New Gravure serie

De populaire New Gravure kastencollectie van WOOOD Exclusive zien we regelmatig in diverse binnenkijkers verschijnen. Zo ook in een make-over in het tv programma #vtwonenweerverliefdopjehuis. Deze kastencollectie heeft een modern design en een warme uitstraling, wat deze collectie zo geliefd maakt. De New Gravure serie is verkrijgbaar in eikenhout, essenhout en grenenhout. Naast de kleuren zwart en naturel is de kleur espresso toegevoegd aan de serie. Een vergrijsd bruine tint dat zorgt voor een warme uitstraling in je interieur. De New Gravure serie bestaat uit een dressoir in 200 cm, een wandkast, een tv-meubel in 100 cm of 150 cm en een hoge kast met lade. Voor het gemak is er in de achterwand bij het tv-meubel een cirkel uitgvreesd voor eventuele bedrading. Extra fijn: de deuren zijn voorzien van een push-to-open systeem, waardoor je de deurtjes kunt openen na een lichte druk met je vingers.

Bekijk de New Gravure serie
51 WVOJH ´┐¢ Grootebroek.jpg
67 WVOJH ´┐¢ Grootebroek.jpg

Creëer een kastenwand

Wil je meerdere tv meubels of hoge kasten naast elkaar plaatsen? Dan kun je beide meubels eenvoudig met elkaar verbinden met enkel één poot, in plaats van twee poten naast elkaar. Zo creëer je eenvoudig een stijlvolle kastenwand. Stylist Eva laat in de make-over zien dat je ook een bureaublad kunt plaatsen tussen twee New Gavure dressoirs. Zo creëer je een extra plek waar je je even kunt terugtrekken, ondanks je misschien toch samen in dezelfde ruimte bent. 

Bekijk de New Gravure serie
64 WVOJH ´┐¢ Grootebroek.jpg
75 WVOJH ´┐¢ Grootebroek.jpg

Gemaakt in eigen fabriek

Wist je dat de New Gravure serie geproduceerd wordt in de eigen fabriek van WOOOD in Nederland? Deze artikelen zijn dus Made in Holland! Het productieproces van de meubels uit deze serie wordt voor een groot deel machinaal gedaan, maar er komt ook nog veel handwerk bij kijken. WOOOD draagt graag bij aan een positieve impact op ons wereldwijde milieu. En daarom heeft al het hout dat gebruikt wordt voor het produceren van de New Gravure serie een FSC-keurmerk. Dit keurmerk is internationaal en garandeert dat grondstoffen voor houtproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Hout is een natuurproduct en daarom heeft ieder meubel uit de New Gravure een uniek karakter in kleur en uitstraling. Bekijk de New Gravure serie en laat je inspireren!

Bekijk de New Gravure serie