Binnenkijken in het minimalistische & Scandinavische interieur van @zinaterazina

Interieur specialist Kim deelde eerder al in deze video op ons YouTube kanaal de ideale tips voor het creëren van een Scandinavische interieur met een minimalistische touch. Om nog een beter beeld te krijgen van deze woonstijl namen we een kijkje in het interieur van @zinaterazina. Kijk mee en laat je inspireren! 

Samantha
Samantha
Brand Manager

Binnenkijker

Zina woont samen met haar vriend Max en hondje Ace in een appartement in Gorinchem. Op haar Instagram account @zinaterazina deelt ze de mooiste kiekjes van haar prachtige Scandinavische interieur met een minimalistische touch. Bij Basiclabel zijn we altijd benieuwd waar onze producten terecht komen en hoe ze gestyled worden. In samenwerking met Zina laten we haar eetkamer make-over zien waar natuurlijke materialen en een lichte basis de boventoon voeren. Benieuwd hoe Zina aan de slag is gegaan met de make-over van de eethoek? Scroll dan snel door! 
 

image00001.jpeg
image00017.jpeg

De veelzijdigheid van de eethoek 

Zina wilde graag meer licht toevoegen in de eethoek en ging aan de slag met uit uitzoeken van de juiste materialen en kleuren om dit te realiseren. Daarnaast is het voor Zina belangrijk dat de veelzijdigheid van de eethoek goed naar voren komt, zodat de ruimte gebruikt kan worden voor ontbijt, lunch, koffietje, borrel, diner of het lezen van je favoriete magazine.

“Ik heb gekozen voor natuurlijke materialen om warmte in huis te brengen” 


Zina was op zoek naar een eetkamerstoel met een tijdloos ontwerp dat past bij de betonciré eettafel die ze al had staan. Haar oog viel op de nieuwe Gunn eetkamerstoel uit de collectie van WOOOD Exclusive. Dit stijlvolle exemplaar is gemaakt van grenenhout in combinatie met rattan. Dit maakt dit artikel nu al zeer geliefd en is daarom ook verkrijgbaar in het zwart. 


“De prachtige houten stoelen passen perfect bij de betonciré tafel in mijn eethoek, daarnaast zorgt het tijdloze ontwerp van de stoelen ervoor dat ik er jaren van kan genieten.''
 

Bekijk de Gunn eetkamerstoel
test2.png
image00002.jpeg

Een kleine eethoek inrichten 

Zina woont in een prachtig appartement en laat zien dat je met de juiste tips & tricks ook een kleinere eethoek stijlvol kunt inrichten. Zo was een van de vereiste bij het uitzoeken van de nieuwe eetkamerstoelen, dat ze volledig onder de tafel kunnen worden geschoven. Op deze manier benut Zina met de Gunn eetkamerstoel optimaal de beperkte ruimte die er is. 


‘’Een andere tip is om eetkamerstoelen te combineren met een eetkamerbankje. Zo ben ik zelf aan de slag gegaan met het maken van mijn eigen eettafelbank.  Voor deze DIY gebruikte ik een bouclé stof in een koele tint voor extra contrast met de warmere tafel en nieuwe eetkamerstoelen’’
 

Shop tips voor het perfecte eetkamerbankje

WOOOD Sara 2-zits bank teddy off white
359,-
288,-

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

BePureHome Vogue eetbank geweven stof zand
399,-

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

WOOOD Tablo eetkamerbank eiken met Utrecht poot onbehandeld
199,-
160,-

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

WOOOD Sara 2-zits bank teddy zand
359,-
288,-

Helaas het product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

image00018.jpeg
test.png

Shop in de stijl van Zina

Laat je inspireren door de favorieten van Zina en creëer van je eethoek een stijlvolle plek. Klik hier voor haar favorieten. Benieuwd naar de vorige binnenkijker? Klik dan hier en kijk mee in het prachtige interieur van Michelle, bekend van haar Instagram account @interieurvanmies.