De zomerse look van de keukentafel

De zomerse look van de keukentafel

De temperatuur loopt hoog op, in huis blijft de warmte hangen, het is officieel zomer! De thuisblijftip van deze week is daarom: Hoe maken we de (tuin)tafel zomers en kleurrijk?

Kleurrijk servies
Bij de zomer denk je aan kleuren! Het nieuwe servies van HKLiving op tafel zorgt direct voor een zomerse uitstraling. Gecombineerd met een rotan placement valt het servies nog meer op en maak je er echt een Ibiza tafereel van. Met de opvallende koffiekan, voorzien van een filter, zet je op de ouderwetse manier koffie. Dit voelt net alsof je op de camping zit!

Groepje vazen
Wat zet je verder nog op tafel? Glazen bloemenvazen in allerlei verschillende vormen en kleuren zien er zonder bloemen al leuk uit, maar met bloemen nog leuker. Zet de vazen in dezelfde kleurtint in een groepje bij elkaar en vul ze af en toe met wat vers geplukte bloemen. Of breng een bezoek aan de bloemenzaak in de buurt en kies zelf een paar enkele stuks uit. Takken en droogbloemen zijn natuurlijk ook een optie. Combineer met elkaar en wissel lekker af.

Warmte
Gebruik het tafelkleed eens op een andere manier dan door het kleed simpelweg over tafel te leggen. Drapeer het tafelkleed nonchalant, een beetje over de rand, van de eettafel en het geeft meteen een luxueus effect. Kies wel voor een kwalitatief goed kleed in dezelfde kleurtint als de rest van de accessoires op tafel.Kussengevecht
Heb je een bankje aan de eettafel staan of heb je een vensterbank in de buurt? Leg daar een paar kussens neer met een opvallende bloemenprint (blijf bij dezelfde tinten) en het wordt nog gezelliger!

Bekijk de video! 
Zoals hierboven beschreven maak je vrij eenvoudig een zomers tafereel op de eettafel; voor buiten onder de overkapping, op je balkon of gewoon op de tafel binnen! Ben je uitgegeten? Laat de vazen staan en laat het tafelkleed ook lekker nonchalant op tafel liggen. Nu geniet je ook na het eten van een leuk gedecoreerde tafel als je ’s ochtends een kopje koffie drinkt.
Benieuwd naar hoe zo’n tafel er visueel uitziet? Bekijk de IGTV video van onze styliste Henriette op instagram.com/basiclabel.nl