Hoera wij bestaan 15 jaar

Hoera wij bestaan 15 jaar

Wij hebben iets te vieren! Ons 15-jarig jubileum. Dit doen wij door 15 dagen lang, van 1 t/m 15 oktober, 15% korting te geven op onze 15 favorieten. Laat je inspireren! 


15 favorieten
Wij hebben onze 15 persoonlijke favorieten uit ons assortiment voor je geselecteerd. Waaronder de Jurre hoekbank, onze vertrouwde familiebank uitgevoerd in de nieuwe Earth stof. Met de tafels uit de Tablo serie stel je een eigen tafel samen, helemaal naar jouw smaak. Een goede stevige kast mag natuurlijk niet ontbreken in je interieur. De Move schuifdeurkast is ideaal om veel op te bergen en je bijzondere accessoires een mooi plekje te geven! Het Story kleed vinden wij zo leuk omdat je deze ook aan de wand kunt hangen, is eens wat anders ;-) 

Oktober woonmaand 
Vorig jaar stonden we rond deze tijd van het jaar nog op de vtwonen & designbeurs, maar helaas kon de beurs dit jaar niet doorgaan. Bij ons staat de oktober woonmaand in het teken van warme kleuren, aaibare stoffen en natuurlijke materialen. Dit past natuurlijk heel goed bij de herfst, dus maak het sfeervol in huis! Shop met de kortingscode woonmaand2020 en je ontvangt 10% korting* op heel veel toffe merken en nieuwe items. *Met uitzondering van banken en de merken vtwonen, BePureHome, WOOOD Exclusive, cadeaubonnen en reeds lopende acties. 

Nieuw magazine
Wij hebben in deze onrustige periode wel een nieuw magazine uit kunnen brengen. Yes! De Basics, het eigen woonmagazine van Basiclabel. Misschien heb je deze zelfs al ontvangen of online bekeken. Laat je inspireren door onze mix van stijlen en merken door het magazine online door te bladeren. 

Giveaway 
Last but not least: geven we elke dag een cadeautje weg via onze social media kanalen. Want: Wie jarig is trakteert! Volg ons daarom op Facebook en Instagram en maak kans op leuke prijzen in een velvet tasje. 

Basiclabel Huis 
Afgelopen weekend was de opening van het Experience Center van De Eekhoorn. Je kunt hier het Basiclabel Huis, de vtwonen stijlstudios en twee huizen van de merken WOOOD en BePureHome bekijken. Het Experience Center is ieder weekend geopend, doordeweeks verwelkomen wij je graag in onze winkel in Hoorn.