Investeren in basics   

Investeren in basics   

Je kent het vast wel, de capsule wardrobe, die bestaat uit dé essentials die je in je kast moet hebben hangen. Een witte blouse, een goede spijkerbroek en zwart colbertje. In je interieur kun je dit idee ook heel goed toepassen. Daarom hebben wij veel basics in het assortiment die een goede basis zijn voor je interieur. 

Key pieces
Je begint bij een aantal key pieces, zoals de tafel, kast en bank. Voordat je een definitieve keuze voor een bank maakt bekijk je de verschillende modellen. En vergeet hierbij vooral niet wat er in jouw woonkamer het beste past. Een hoekbank, een bank met een losse poef of losse zitelementen misschien? De stof en de kleur bepalen vervolgens de uitstraling van de bank. Met een neutrale kleur kun je alle kanten op. De Rodeo bank in de nieuwe Stretched stof bijvoorbeeld, deze bank heeft een moderne uitstraling met een tijdloos karakter. De elementen bank Silvijn heeft weer een robuuster karakter en oogt wat stoerder, daarnaast kun je met de losse elementen jouw favoriete setting creëren.    

Sfeerbeelden 1 Black Friday Blog


Duurzaam 
Met de juiste essentials heb je de basis gevonden voor een duurzame inrichting. Hierbij kunnen we de verlichting natuurlijk niet vergeten! Het begint bij een lichtplan. Hoe je dit aanpakt lees je in dit blog. We hebben veel lampen in ons assortiment die uit een serie bestaan, dit geeft veel rust in huis en je creëert hierdoor een eenheid. Het is ook leuk om verschillende formaten en kleuren in groepjes bij elkaar te hangen. 

Sfeerbeelden 2 Black Friday Blog


Investeren 
Neem vooral de tijd om jouw basics te vinden en spaar eventueel wat langer door als dat ervoor nodig is. Ga voor Basics met een goede kwaliteit waardoor ze een lange levensduur hebben. Denk hierbij aan een sterke stof op een bank, een massief grenen kast en stevige tafel, die je desnoods nog eens een likje verf kan geven. Basics zijn nu leuk en ook nog over een aantal jaar.

Sfeer 
Als de basis goed is kunnen we verder met de accessoires en daar kun je helemaal je eigen stijl en wat lef in kwijt. Je kunt het kleurrijk maken met accessoires, maar als je het liever naturel houdt a la vtwonen dan kan dat natuurlijk ook! Kies voor persoonlijke items en vintage pronkstukken. Een paar authentieke vazen van de kringloopwinkel op de eettafel maken de eethoek meteen feestelijk! Een vintage vloerkleed, een velvet hocker en een toffe salontafel maken van de woonkamer een gezellige hoek waar je ’s avonds graag de kaarsen aansteekt.

Shop veel van onze basics met korting tijdens de Best Basics Black Friday Week!

Wil je meer leesvoer en tips? Klik dan door naar dit artikel op LINDA.NL over een tijdloos interieur.