Stijlvol opbergen doe je zo!

Stijlvol opbergen doe je zo!

Geschreven door: Samantha

Een goede kast is onmisbaar! Voor iedere ruimte kun je wel een exemplaar gebruiken, een kast brengt rust en overzicht. Juist dat laatste vind ik persoonlijk erg fijn. Het zorgt ervoor dat je een stuk relaxter van je kop koffie kunt genieten wanneer je je ogen door het huis laat gaan. Dit keer ging ik daarom op zoek naar de leukste opbergers in onze shop die ook als blikvanger functioneren, want het oog wilt ook wat.

Opbergkast
Als we het over een goede basic hebben voor in huis dan is de nieuwe Bonk kastenserie een goed voorbeeld! Er zijn 3 modellen verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren, namelijk een mat zwarte of mist finish. Mijn persoonlijke favoriet is de mat zwarte variant. Door de stoere en strakke uitstraling past ‘ie namelijk perfect in mijn eigen interieur. Bonk is perfect te combineren met diverse woonstijlen en dat zorgt meteen voor een extra plus. Kom maar door met al die praktische spullen in huis, achter deze deuren zijn ze uit het zicht, maar toch makkelijk terug te vinden door de diverse legplanken. Styling tip: plaats je favoriete accessoires op het blad van de kast voor een persoonlijke én sfeervolle touch.

Basiclabel Bonk kastenserie (stijlvol opbergen)

Vitrinekast
Dit is de plek voor je favoriete vondsten en verzamelingen! De Zion vitrinekast is hiervoor de perfecte match, want de ribglazen deuren zorgen voor een blurry effect waardoor je altijd nieuwsgierig blijft. Daarnaast zorgt het ribglas er ook voor dat je meer kunt opbergen, je positioneert je spullen namelijk zo dat je favoriete essentials altijd nét even meer opvallen dan de rommeltjes.

Kastensysteem
Op zoek naar een stijlvolle open kast? De Rack stellingkast geeft een unieke twist aan jouw mooiste woonaccessoires én je kunt er lekker veel in kwijt. Sommige dingen wil je gewoon elke dag bewonderen en hoeven niet verstopt te worden achter deurtjes. Rack is een kastensysteem waarbij je kunt kiezen wat voor jou werkt. In principe bestaat het systeem uit losse onderdelen, maar in onze shop hebben we alvast een aantal samengestelde varianten gemaakt zodat je meteen aan de slag kunt!

Nu we thuis zijn is het een mooi moment om op te ruimen en wat kamers te restylen! Shop tip: in onze shop vind je diverse kastenkanjers nu tijdelijk met 20% korting of meer! De korting is geldig tot en met 3 januari 2020. Veel scroll plezier!