Beginbeeld_horizontaal3.jpg

De vt wonen&design beurs

Het is zover! Van dinsdag 4 tot en met zondag 9 oktober is de vt wonen&design beurs op een nieuw adres; EXPO Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) in Vijfhuizen. 

De beurs bevat 25.000 m2 aan wooninspiratie voor jouw droomhuis! Kom je ook?

,,Want wij zijn er ook! Ontdek onze stand op locatie 1.475. Wij hebben weer ons uiterste best gedaan om een indrukwekkende en inspirerende stand neer te zetten. Er is nog meer leuk nieuws! Ons nieuwe BASICS magazine met heel veel wooninspiratie delen wij gratis op de beurs uit. Zien wij je daar?"

Petra
Petra
Content marketeer / brandmanager

Wat kun je van de beurs verwachten

De ongeveer 200 woonmerken tonen jou hun nieuwste collecties, woonnieuws, de handigste tips voor je verbouwing en natuurlijk de nieuwste woontrends. Je gaat veel bekende woonbedrijven zien, maar ook verrast worden door heel veel leuke nieuwe ondernemingen en woonproducten. Laat je ook verwonderen door de mooiste woonmagazines van Nederland; vtwonen, Eigen Huis&Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home. Er zijn weer super mooie trendhuizen gebouwd om jou te inspireren. En de organisatie viert het dertig jarig bestaan. Al 30 jaar voorzien ze de Nederlandse woonliefhebbers van tips voor de mooiste inrichtingen. Samen met jou en alle aanwezige deelnemende woonbedrijven maken zij er dit jaar een extra groot feest van.