De WOOOD Exclusive New Gravure kasten

Ontdek alles over de collectie kasten New Gravure van het Nederlandse merk WOOOD Exclusive. De massief houten kasten zijn ontworpen en geproduceerd in het mooie Noord-Holland.

Minimalistisch uitgesproken

"Wij hebben de New Gravure serie een minimalistisch, uitgesproken design gegeven waarbij het materiaal en de gegraveerde deuren centraal staan. De ranke metalen poten maken het ontwerp eigentijds en helemaal af. Door de 5 verschillende modellen en 3 verschillende materialen met ieder een eigen kleur past de New Gravure serie in het interieur van iedereen!" 
 

Stijn
Stijn
Product Designer
New Gravure Inspiratie Wk34

De 5 ontwerpen

De New Gravure kasten collectie heeft altijd een passend meubel voor elke ruimte. Of je nou opzoek bent naar een hoge kast met deuren, een dressoir, tv meubel of wandkast, alles is mogelijk. Kenmerkend van deze New Gravure serie zijn de deuren!  Deze hebben namelijk een ruimtelijk lijnenspel die naadloos aansluiten op de interieurtrends van nu. Deze greeploze deuren zijn voorzien van een geruisloos push-to-open systeem, waardoor de strakke lijnen van het design behouden blijven en het gebruikscomfort niet achter blijft. Ook geeft de nieuw Gravure serie je de mogelijkheid om diverse elementen aan elkaar te koppelen, waardoor je een stijlvolle wand kunt creëren. Verbind beide meubels dan eenvoudig met enkel één poot voor en één poot achter, stijlvol! Zo maak je bijvoorbeeld jouw eigen tv-meubel op maat. 

Bekijk de complete collectie
New Gravure Inspiratie - 4 Wk34

Shop de New Gravure serie

Ontdek de 3 kleuren van New Gravure

De New Gravure serie is verkrijgbaar in drie prachtige tinten: naturel, espresso en zwart. De espresso kleur is nieuw in de serie en is een vergrijsd bruine tint beits over het essenhout dat zorgt voor een volwassen en eigentijdse look. Ga je liever voor een rustige basis? Met de naturel eiken variant zit je dan helemaal goed. Het eikenhout fineer is voorzien van een blanke beits, waardoor de natuurlijke tekeningen van het hout goed zichtbaar zijn.  De zwart gebeitste grenenhouten variant daarentegen geeft een stoer karakter. Zo is er voor elke interieurstijl een passende variant beschikbaar en kun je er jouw persoonlijke draai aan geven.  

lang horinzontaa_HOUTSOORTEN.jpg

Duurzaam en verantwoord karakter 

Duurzaamheid speelt tegenwoordig een belangrijke rol, daarbij houden wij natuurlijk ook rekening bij het ontwerpen van onze eigen meubels. Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een positieve impact op ons wereldwijde milieu en daarom heeft al het hout in onze fabriek een FSC-keurmerk. Dit keurmerk is internationaal en garandeert dat grondstoffen voor houtproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Op het gebied van transport wordt er ook enorm veel bespaard ten opzichte van producten die uit het buitenland komen. Door de meubels ook flat-pack te verpakken, kunnen ze ongemonteerd en ruimtebesparend de vrachtwagen in en dat bespaart enorm veel ritten. Dit ‘bouwpakket’-principe en de korte afstanden geven de meubels een duurzaam karakter. Goed voor onze planeet en jouw interieur. 

Lees meer over het verantwoorde karakter