15 producten

Lorena Canals

Shop het nieuwe merk Lorena Canals van 10 t/m 24 april 2024 met een introductiekorting van 10%! Gebruik de kortingscode HILORENA! bij het afrekenen en je korting wordt verrekend. Lorena Canals is een merk dat sinds 1998 de mooiste wasbare kinderkamer accessoires en vloerkleden ontwerpt en produceert. 

Tijdens de zoektocht naar uitwasbare kleden kwam Lorena er al snel achter dat er geen tapijten waren die voldeden aan haar eisen. Kinderen knoeien nou eenmaal en daar moest een wollen kinderkleed volgens haar bestand tegen zijn. Daarom besloot zij om haar eigen tapijt te maken. En met succes: inmiddels heeft het merk wereldwijd een toonaangevende naam.

Praktisch & Stijlvol; wasbare vloerkleden

Kinderen knoeien, dat is nou eenmaal zo. De combinatie kinderen en vloerkleden zijn daarom vaak ook niet echt een match made in heaven, maar daar wilde Lorena Canals iets aan doen. Ze ontwierp en produceerde een vloerkleed dat je gemakkelijk kon wassen en drogen, zodat je ook de kinderkamer stijlvol en speels kon stylen. Mooie bijkomstigheid is dat het vloerkleed eigenlijk alleen maar mooier wordt naarmate je het vaker wast en droogt. Ook heel fijn voor kinderen met een allergie of overgevoeligheid voor stof. 

Duurzaamheid

Deze tapijten worden op eerlijke wijze met de hand geknoopt in India en er zit uren handwerk en liefde in elk vloerkleed. Ze worden gekleurd met gebruik van natuurlijke grondstoffen zonder het gebruik van chemische middelen. Lorena Canals vindt een eco-vriendelijk productieproces heel belangrijk en maakt daarom alleen gebruik van pure, natuurlijke en duurzame grondstoffen. Alles wordt op een eerlijke manier vervaardigd en het bedrijf ziet er op toe dat er geen kinderarbeid wordt ingezet bij de productie. Alle vloerkleden hebben daarom ook het Spaanse AITEX certificaat (Textile Industry Research Association). Dit certificaat is vergelijkbaar met OEKO-TEX®. Dankzij het gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen en de manier van productie blijft de dikke pool ook bij intensief gebruik mooi vol en zacht.